Smijali se do suza

ŽVI URNEBES! Maja Šuput u najluđem izazovu dosad!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput i Mladen Grdović gostovali su u emisiji "Petkom s Petkom".

U ovotjednom izdanju emisije "Petkom s Petkom" gostovao je Mladen Grdović. Gdje je Mladen, tu je zabava, pa je ova emisija obilovala smiješnim trenucima. Ugostio je Petko Mladenove kolegice i prijatelje, ali i obožavatelja Maru.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ana Gruica - 1 Male i velike želje! Evo što si žele poznati Hrvati u 2024. godini, tko si želi prinovu, a tko otplatu duga: "Da mi Bog ispuni želju i da dobije brata ili sestru"

Među kolegicama bila je i Maja Šuput, koja s Mladenom njeguje prijateljstvo, ali i suradnju. Svojedobno su bili na turneji u Australiji, a za Petka su se turneje prisjetili. Stoga im je Petko, u slučaju da ponovno odu na turneju, pripremio jedan sjajan izazov. Morali su od instruktora Tomislava naučiti svirati didgeridoo. Svirali su tako što su pjevali Grdovićeve pjesme. "Ja da ovo imam kući, ja nikad bevandu ne bi pio", rekao je Grdović. Dok se Mladen brzo okrenuo razgovoru, Maja je puhala i puhala.

Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene