Solo igračica

Provokatorica s estrade: 'Nemam dečka, ja ću napravit party'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Četiri poznate žene, dvije u braku, dvije slobodne. Svaka s jasnim stavom zašto je Valentinovo poseban dan i što od njega očekuju.

Ususret Danu zaljubljenih, Maja Šuput, Antonija Šola, Lana Klingor Mihić i Pamela Ramljak iskreno su priznale, otkrile poneke tajne i odgovorile na pitanja koja ih se muškarci možda nikada ne bi usudili pitati.

Pogledaj i ovo Maja Šuput s obitelji - 6 baš uživaju! Šuput je s obitelji ovaj put pronašla zabavu u zagrebačkom muzeju, a objavljene fotke naslućuju da su se Bloomu instalacije posebno svidjele!

Dvije neodoljive singl dame - Maja Šuput i Antonija Šola. I dvije sretno udane - Pamela Ramljak i Lana Klingor Mihić. Spremno priznaju svoje planove ali i očekivanja ususret Danu zaljubljenih.

'Ovo Valentinovo ću proslavit s curama imamo girl party', kaže Antonija Šola.

'Nemam dečka ja ću napravit party', dodaje Maja Šuput.

'A Kod nas je problem treba udomit troje djece na čuvanje dok mi idemo na večeru, tak da izbjegavamo te situacije', objašnjava Lana Klingor Mihić.

'Očekujem večeru bar, ružu, i tak to', kaže Pamela Ramljak.

'Meni je to slatko da se malo podjestimo da se volimo, da se ljubimo da si kupimo nekakvu sitnicu, meni je to cool', objašnjava Maja.

Valentinovo se bliži - s kime će ga provesti domaća pjevačica? Lidija je odvojila malo vremena za Showbuzz ekipu, te odgovorila na škakljiva pitanja.

'Ruža je hit kad donese kao wow sjetio se. al on obično donese omekšivač, neki koji ja volim pa kao gle kupio sam ti', dodaje Lana.

A koliko su one spremne zablistati? Potruditi se s donjim rubljem i urediti se?

'Joj sram me reći. Lijepi veš, gdje je to sad …', kaže Pamela.

'Mislim da bi vrhunac mogao biti crveni ruž', otkriva Maja Šuput.

'Nebitno jel Valentinovo ili ne, uvijek pazim da sam totalno usklađena, da što nosim da imam usklađen i underwear', kaže Antonija.

Lani single dani kaže ne nedostaju, a Pamela se ipak sjetila zabavnog osjećaja slobode.

'Fali mi mi možda netko da me osvaja, svaka žena voli da je se osvaja. U biti u tvojoj glavi je ono savršen, i onda živjeti u iluziji dok se ne razbije, to mi fali.
',kaže Pamela.

Nije tako loše biti slobodna, napominju Antonija i Maja. Ima to svojih prednosti i mana:

'Baš uživam u ovom periodu života, mislim da mi je to oduvijek falilo, kad se prisjetim mislim da nisam od 20te bila solo', kaže Antonija Šola.
'Ponedjeljkom kad je jako dosadan dan, pa sam doma i gledam film, tad bi mi baš netko dobro došao. Baš bi se sad mazila i gledala film. U utorak je malo bolje, a u srijedu mi više ne pada na pamet da budem u vezi', objašnjava Maja.

A kakav muškarac može osvojiti njihovo srce, otkrijte u prilogu in Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene