Lijepa do bola

Ljepotica koja bi mogla osvojiti krunu i lentu najljepše žene svijeta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon Anice Martinović, Branke Bebić i Fani Čapalije, domaće ljepotice nisu postigle zapaženiji uspjeh na Izborima za Miss svijeta. No sada će tomu doći kraj. Naime, domaći modni znalci tvrde da je nova Miss Hrvatske, dvadesetdvogodišnja Šibenčanka Maja Spahija, prototip ljepotice koja bi mogla osvojiti krunu i lentu najljepše žene svijeta.

S vjetrom u kosi svoje prve korake kao najljepša Hrvatica napravila je tamnokosa Šibenčanka Maja Spahija.

Pogledaj i ovo showbuzz Gipke i zavodljive One nisu samo lijepe - njihovi talenti osvajaju!

Dvadesetčetvrta Miss Hrvatske razlikuje se od svih dosadašnjih. Ispred ljepote stavlja obrazovanje. Studentica je Pravnog fakulteta u Splitu, ali i iskusna poznavateljica arhitekture.

'Po zanimanju sam arhitektonski tehničar, radim u truci u jednom projektantskom uredu, već godinama se s tim bavim', rekla je Maja.

Skromna Maja već je osvojila simpatije domaće modne struke. Tihana Harapin Zalepugin od nje očekuje velik uspjeh na svjetskom izboru. Maji je to dodatno opterećenje. 'Da! Ali eto ja ću se trudit ispunti njena očekivanja, mnogo mi znači to od Tihane, s obzirom da se nikad nisam bavila modelingom', priznaje Maja.

Maja: 'Nova Miss Hrvatske je iskrena, šarmantna i pametna'

Za sve koji su bacili oko na lijepu Šibenčanku, imamo loše vijesti! Njezino je srce odavno osvojeno. O svojoj boljoj polovici Maja nije htjela u detalje, no kako bi je osvojio, muškarac mora ispunti cijeli niz preduvjeta. 'Mora bit visok, mora imati lijep osmijeh, mora biti dobar, mora biti šarmantan i mora biti puna podrška u životu!'

Maja je otkrila i svoj talent kojim će na svjetskom izboru pokušati skupiti dodatne bodove. 'Moram priznat da su prvi pjevački koraci bili davno, kad sam bila mala, sa Zvonom Boemom na pozornici, pivala sam Mare i Kate'.

Maja Spahija nova je Miss Hrvatske - osvojila šarmom i ljepotom!

Izbor za Miss svijeta lijepu Maju čeka krajem prosinca u Kini. Kanidatkinje na pozornici nećemo vidjeti u kupaćim kostimima.

'Je lijepo žensko tijelo i to ali ja ne volim da se žena gleda na način kao da je meso ili kao da je neki predmet, već da se prikazuje da je lijepa, da je fina, da je dama ustvari', rekla je nova Miss Hrvatske.

Maji želimo da ponovi uspjeh naših misica iz sredine devedeset i kući se vrati s nekom lentom.

Što je još otkrila naša mova missica pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene