Njegov san se ostvario

"GLEDAO SAM NJEZINE SPOTOVE I MAŠTAO" A o čemu, Stjepane?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stjepan Hauser svoju je sadašnju djevojku i ranije zamišljao u svojem naručju.

Na sceni su respektabilnih 37 godina pa tako grupa Magazin pripada najdugovječnijima na domaćoj sceni. Tijekom godina u grupi su se mijenjale pjevačice, a svaka joj je dala svoj prepoznatljiv pečat. Andrea Šušnjara povjerila nam je kako nikada nije ni maštala da će pjevati u Magazinu, a Danijela nam je otkrila zašto je upravo njoj bilo najteže.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

"Nekako taj Magazin ima zaista jednu čudesnu priču. To je Tonči dobro rekao. To je jedan inkubator velikih karijera i velikih pjesama. Zaista nešto što ostavlja traga bitnog. Najdraža mi je bila Ljiljana Nikolovska. Ali sve ove cure. To su žene koje su se ostvarile puno više kad su izašle iz Magazina i kad su došle do izražaja", rekla je Danijela Martinović.

"Mislim, normalno da sam slušala i pratila, iz Splita sam. Pratila sam danijelu jer sam se rodila 1987. tako da nekako Ljilju nisam uhvatila", kazala je Andrea Šušnjara. A onda je, nakon Danijele, došla Jelena Rozga. "Još u srednjom školi sam gledao njezine spotove i maštao", rekao je njezin dečko Stjepan Hauser. Što su nam još otkrile pjevačice Magazina, a što Katarina Baban i Dalibor Petko, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene