Nedavno se razvela

Glumica poručila: 'Čak ni za novac, o privatnom životu ne govorim!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznata glumica svoj je privatni život oduvijek vješto skrivala od javnosti...

Zagrebačko kazalište mladih gostovalo je u Beogradu sa svojom predstavom 'Kako smo preživjele'. Jedna od osam glumica je i Lucija Šerbedžija koja je nedavno proživjela i neke ne baš lijepe stvari u životu. U kolovozu je slomila kuk spotaknuvši se o psa na ljetovanju na Silbi. No, to je nije spriječilo u radu. Ipak, već hoda i glumi bez štake, a također i strpljivo stojeći daje intervjue, premda priznaje kako se ne voli previše eksponirati u medijima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mario i Helena nakon ispadanja iz PSZ - 4 Osmijeh s lica ne skida Poznati hrvatski chef nakon ispadanja iz ''Plesa sa zvijezdama'': ''Oprašivat ću polja kod Neretve...''

Filip Gajić otkrio da su se on i Lucija Šerbedžija rastali još prije dvije godine

'Nije što me uznemiruje, nego se ne volim ni u medijima pojavljivati, ali mislim da je dio glumca i javne osobe uopće svaku ulogu promovirati putem medija', rekla je glumica.

Tako nije sve ovo vrijeme htjela komentirati razvod od srbijanskog redatelja Filipa Gajića, s kojim ima dvoje djece. Njezin bivši suprug je prvi progovorio, rekavši kako su već dvije godine razdvojeni te kako nije riječ o nikakvoj novosti, samo su vješto skrivali vijest od javnosti.

'Isto ne pričam o tome, naprosto ne, ne pričam o privatnom životu, novinari su mi zvonili na vrata i kad su mi se djeca rodila, nudili novac, ali ne pričam, nisam takav lik', rekla je.

Što smo još doznali, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene