Atraktivna Libanonka

Diva Bliskog istoka u Dubrovniku: 'Ništa me nije moglo pripremiti na ovo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najpopularnija libanonska pjevačica, koja je prodala više od 60 milijuna nosača zvuka, snima videospot u Dubrovniku. Ekskluzivni intervju dala je pred našim kamerama.

Iako vam njezino ime Naywa Karam vjerojatno zvuči nepoznato, radi se o jednoj od najuspješnijih pjevačica u arapskoj povijesti. Tako će se videospot koji snimi prikazivati u čak 27 zemalja.

Pogledaj i ovo Tripti Dimri i Vicky Kaushal Velike zvijezde Prepustili se nježnostima i poljupcima na ulicama Dubrovnika, prolaznici ih malo u čudu gledali, ali njih to nije omelo

'Zaista mi se sviđa cijela regija. Prije dolaska sam mnogo čitala o ovom području, no ništa me nije moglo pripremiti na ljepotu koju sam zatekla kada sam došla. Grad je čaroban i lijep. Osjećam se kao da oduvijek živim s ovim ljudima i definitivno ću se vratiti', rekla je Naywa.

Lijepa kćer otela pažnju sa slavnog tate - Stigli u Dubrovnik!

Za ideju da snime spot u Dubrovniku kriva je popularna internetska tražilica. Grad je svojim prekrasnim, povijesnim kulisama, priznaje redatelj, stvoren za snimanje. A videospot će biti njegova odlična promocija u svim zemljama Bliskog istoka.

'Kad se vratim u Libanon, više ću istražiti glazbu i povijest ovog područja, osobito zato što sam upoznata s ratnim razaranjima u nedavnoj prošlosti. Ljepota Dubrovnika probudila je u meni zanimanje da o svemu doznam više', kaže popularna pjevačica. Njezin novi spot bit će odlična promocija za Dubrovnik, koji je pjevačica sa svojom ekipom već nahvalila milijunima obožavatelja na društvenim mrežama.

Naywu Karam u Libanonu, uz koncerte, čekaju i obveze u popularnom talent showu, u kojem je član žirija. Intervju s libanonskom zvijezdom pogledajte u prilogu inMagazina.

 

#NajwaKaram #Croatia #بوسة_قبل_النوم

A photo posted by Najwa Karam (@najwakaram) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene