Bez nje nikamo

Najveća mu je potpora 34 godine mlađa supruga: 'Tako smo mi zamislili svoj život'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kad se osvrne na svoju dugu karijeru kaže kako je zadovoljan jer ionako ništa ne može promijeniti, što je bilo, bilo je.

Legendarni Željko Bebek i ovog ljeta spaja ugodno s korisnim pa pjeva diljem hrvatske obale, a kada ne nastupa, s obitelji plovi Jadranom na svojoj jahti Pahuljica.

Pogledaj i ovo In Magazin: Miraj Grbić - 4 sve duža lista Prednosti i mane očinstva u zrelim godinama: ''Kad u 50-ima dobiješ djecu, kad si prošao sve, puno sigurnije gledaš na to što imaš''

'Ovo je zapravo pokretna rezidencija moje obitelji ha ha, dakle, vrijeme od negdje polovice lipnja do polovice rujna smo uglavnom ovdje na brodu. Volimo plovit, volimo ribolov, kupanje, sunčanje, volimo intimu koju brod pruža kad si u vali', kaže.

Najveća Bebekova potpora je 34 godine mlađa supruga Ružica, bez koje ne ide nikamo.

Otkrivamo kome su posvećeni najljepši domaći ljubavni stihovi

'Tako smo mi zamislili svoj život u vrijeme dok smo bili još samo prijatelji, da ako budemo zajedno, kao što smo ostali zajedno, da ćemo biti par koji se ne razdvaja', priznaje.

Iako će u prosincu proslaviti 70-i rođendan, popularni pjevač izgleda mnogo mlađe od svoje dobi.

'Nisam si dopuštao pretjerivanje ni u čemu. Od početka sam potpuno nesklon drogama i to nisam nikad probao, živio sam, dakle, bez doticaja s drogom, tu i tamo alkohol, ali najviše volim sa svojom ženom sjest i popit dobru bocu crnog vina', kaže.

A ove nedjelje, 30-og kolovoza na Lokrumu ga očekuje jedan od najvažnijih koncerata u karijeri, kada će, uz Dubrovački simfonijski orkestar i Varaždinski tamburaški orkestar, obilježiti 40 godina karijere.

Kad se osvrne na svoju dugu karijeru kaže kako je zadovoljan jer ionako ništa ne može promijeniti, što je bilo, bilo je.

Cijelu njegovu priču pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene