Legendarni sarajevski bend

Udar struje i pad u nesvjest na pozornici - Legenda nam je sve otkrila!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U Čakovcu je i sinoć vladalo opsadno stanje!

Statistika Plavog orkestra u najmanju je ruku impresivna. Do sada su izdali osam albuma koji su prodani u više od 4 miliuna kopija. Održali su gotovo 4000 koncerata. Plavi je orkestar osnovan početkom osamdesetih, a uz kraće pauze Loša i njegova ekipa i dan danas pale i žare svojim najvećim hitovima.

Pogledaj i ovo showbuzz Priča o bendovima Domaće zvijezde nekad i sad: Više od 30 godina biseva u nogama

'Naš comeback se počeo događati 2010. i traje već pune 4 godine. Mislim da na nekom podsvjesnom nivou cijeli bend želi da nekako prirodno idemo u fade out', rekao je Saša Lošić.

Severina, Plavi orkestar, Massimo, Zvonko Bogdan, Tomislav Bralić i klapa Intrade - Svi na Porcijunkulovo u Čakovcu!

Prije nego se to i dogodi, Loša za svoje obožavatelje ima nekoliko slatkih iznenađenja. Jedno od njih je i veliki koncert u metropoli u rujnu. Loša se požalio da na koncertu u zagrebačkoj Areni 2010. nije dao svoj maksimum.

'To, normalno, nitko nije primjetio, čak mi neki prijatelji kao što su Rene Bitorajac i mnogo njih koji su došli na koncert kažu mi nismo ništa primjetili, nama je bilo super. Ja duboko u sebi znam da ja Zagrebu dugujem. Ja osobno. Ne bend, nego ja osobno. U tom momentu se nešto u meni slomilo. To je bio jedan od prvih koncerata nakon desetogodišnje stanke i ja sam se tu jednostavno nekako slomio', priznao je Saša.

Slomljen duh nije jedino što se Loši dogodilo na pozornici. Jednom je prilikom umalo slomio i lubanju, nespretnim udarcem glavom prilikom izlaska na pozornicu. O čemu se radi, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene