u centru grada

Lana Jurčević počistila zagrebačke ulice: ''Nije mi prvi put''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević počistila je središte grada u seksi izdanju pa nije mogla proći nezapaženo.

Ovakve seksi ljepotice u samom središtu Zagreba već odavno niste vidjeli. U vrućim hlačicama i zaogrnuta bundom Lana i njezine prijateljice slučajne su prolaznike ostavile u čudu. Sve za potrebe snimanja novog videospota "Šećeru".

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

"Sve se svodi na to da se super zabavljamo. Ja sam zapravo dosta rano počela raditi pa nikada nisam imala mladenačke izlaske i sad to nadoknađujem kroz spotove", kaže Lana za In magazin koja ne krije da joj se uloga seksi čistačice ulice itekako svidjela.

"Ovo mi nije prvi put da sam vozila bicikl od čistača ulice, a znala sam i prati cestu sa šmrkom", otkriva Lana. I dok joj na poslu cvjetaju ruže na ljubavnom joj planu nije bajkovito. "S vremenom je sve teže zaljubiti se. Kriteriji ti postaju sve viši, ja postajem sve komotnija", kaže Lana koja traži muškarca uz kojeg će moći biti ono što doista je.

"Kroz cijelu svoju karijeru vidjela koliko ima predrasuda i koliko ljudi zapravo nemaju pojma kakva sam ja karakterno", kaže Lana.

Više pogledajte u prilogu IN Magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene