Kud puklo da puklo

Jedna od najpopularnijih pjevačica snimila najavnu pjesmu - preko Skypea!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova serija krenula je s emitiranjem!

Avanturama stanovnika ličkog sela Oštrovca i njegovih gradskih pridošlica vodit će vas sjajni Momčilo Otašević, Mirna Medaković, Milan Štrljić, Miodrag KriVOkapić, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg i mnoga druga poznata glumačka imena. No to nije sve. Već u najavnoj špici serije 'Kud puklo da puklo' prepoznat ćete poznati glas jedne od najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj - Jelene Rozge.

Pogledaj i ovo Ivan Herceg dosta se promijenio Bio je zvijezda domaćih sapunica pa je nestao iz javnosti na nekoliko godina, a sada je nakon dugo vremena osvanula njegova nova fotografija!

Oporukom ostavio milijun eura - pod jednim uvjetom!

'Serija je vrlo pitka, vrlo je sa super plejadom glumaca, duhovita je, mislim da će se široka populacija moći identificirati sa likovima koje mi tumačimo unutra', rekla je Barbara Vicković.

'Zabavna je priča i mislim da zabavlja nas koji je radimo, a mislim da će tako zabavljati i publiku', dodaje Ana Vučak.

Glumci se raduju reakcijama gledatelja, svojih prijatelja, ali i obitelji.

Zabavne, napete, ali i dramatične scene prati glazba iz radionice Tončija Huljića. A već od prve epizode zasigurno ćete pjevušiti ovaj refren.

Glas ste, vjerujemo, prepoznali. Pjesma koja će se naći na novom albumu Jelene Rozge odabrana je kao najavna špica. Lijepo s lijepim ide, kaže Tonči, a mi se samo možemo složiti.

'Počeli smo spremati pjesmu atipičnu od svega što sam dosad radila. Smiješno je ustvari to što smo radili pjesmu preko Skypea jer je Tončiju izišao novi album pa je bio stalno na putu, a ja sam evo imala radno ljeto', kaže Jelena Rozga.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene