Svi pričaju o 'Majici'

Lanina konzervativna teta: 'Odrezala bih onaj dio kad si na kitu!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon povratka iz grada zaljubljenih u svoj rodni Zagreb, Lana Jurčević donijela je novi vrući hit za hladne zimske dane.

Vlasnica jednog od najpopularnijih ovogodišnjih ljetnih hitova Lana Jurčević odlučila je svojim obožavateljima zagrijati hladne zimske dane novim hitom i videospotom. Pjesma 'Hollywood' prava je oda bivšim ljubavima, a Lana nije skrivala uzbuđenje na promociji.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić povratak u 2006. Luka Nižetić vratio omraženu frizuru: "Svi su se grozili i molili me da se ošišam, ali ja sam rekao ne!"

'Kad mi je Fayo rekao tekst, ja sam rekla to je to. Doduše, oko refrena smo imali jako puno ideja, ali odlučili smo se za ovu pravu feminističku priču', rekla je Lana.

Iako vrlo vješto skriva detalje svojeg privatnog života, Lana nam je neizravno priznala kako uživa u solo statusu. Unatoč tome što je 30. rođendan odlučila potpuno ignorirati, shvatila je kako s godinama dolazi pozitivna emocionalna neovisnost.

Lana Jurčević predstavila je spot za svoju novu pjesmu 'Hollywood'

'Ono kad prijeđete iz faze, jao kako bi bilo sad lijepo primiti nekoga za ruku i zaspati, do toga, ajme cijeli krevet je moj i onda se prebaciš preko dva metra - kažem ima to svoje dobre i loše strane, ali trenutno sam jako okupirana oko svega što radim', otkrila nam je pjevačica.

Još jedna pozitivna stvar koja dolazi sa zrelošću je i samopouzdanje, a Lana ga u posljednje vrijeme ima napretek. Da više nije djevojčica, pokazala je već u videospotu za 'Majicu', koja je osvojila obožavatelje, ali ne i Laninu obitelj.

'Moja teta je jako konzervativna i velika je vjernica, ali za 'Majicu' mi je rekla, ajme to je sve toliko kako treba, ali odrezala bih onaj dio kad si na kitu! Pa ja kažem tetaaaaa', smije se Lana.

S novim seksepilnijim imidžem i provokativnijim videospotovima došli su i atraktivni pripadnici snažnijeg spola, koji krase njezine najnovije uratke. Nažalost, ljepotica ne uživa previše u njihovu društvu. Zašto, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene