Sve za ljubav

Ljubav je u Srbiji - showbizz ljubavnici ne poznaju granice

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I dok su sportska natjecanja između hrvatskih i srbijanskih klubova uglavnom okarakterizirana kao susreti visokog rizika, u showbizz odnosima dviju zemalja cvjeta ljubav.

Sve češće hrvatske zvijezde relaciju Zagreb-Beograd znaju odvoziti i ne gledajući. Razlog - ljubav koja ih čeka na krajnjoj destinaciji. Koje hrvatske zvijezde ispisuju scenarij najnovije sapunice - ljubav je u Srbiji.

Pogledaj i ovo Severina - 3 Zahvalna je sudionicima Severina se oglasila nakon velikog marša žena: ''Neka ovo bude svake nedjelje, jer su nam subote zauzete...''

Mladoženja u bijegu - Sevkin dečko uhvatio maglu, skriva se u Beču

Što je zajedničko Severini, Janku Popoviću Volariću i Franu Lasiću? Ljubav je u Srbiji - hit novi scenarij hrvatskih zvijezda.

U glavnim ulogama najnovije ljubavi na relaciji Zagreb - Beograd našli su se Janko Popović Volarić i beogradska glumica Tijana Pečenčić.  Par se zbližio na setu serije Kud puklo da puklo, a prema prvim zajedničkim fotografijama, glumac lijepu djevojku ne ispušta iz ruku. Uostalom, radom na popularnoj seriji mnogo toga je naučio.

Prošlo ljeto proteklo je u znaku nove ljubavi za dubrovačku glumicu Ivanu Horvat. Zaljubila se u srbijanskog glumca Stefana Kapičića.

Postoje i oni kojima ljubav na relaciji Zagreb -Beograd cvate već u nekoliko posljednjih odnosa. Jedna od njih svakako je Severina. Nakon braka s Milanom Popovićem sreću je sad pronašla u 15 godina mlađem Igoru Kojiću.

Uopće ne sumnjamo u to da će Seve i dvadesetosmogodišnji Igor sada češće prelaziti ona čuvena 442 do Beograda. Čini se da nekad bivši vratar, a danas sportski menadžer, ima dobitnu kombinaciju koju Seve traži u idealnom muškarcu.

Tko ljubi koga I tko zbog koga putuje, saznajte u prilogu InMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene