ONI ZNAJU KAKO

Klapa Cambi otkrila tajnu dalmatinskog šarma!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Klapa Cambi zna kako osvojiti brojna srca uz pomoć dalmatinskog šarma.

Za klapu Cambi ovo je pravo rođendansko ljeto, ali i godina. Momci svojih 30 godina zajedničkog rada slave brojnim koncertima, kao i zabavama izvan pozornice. Nije lako penjati se na pozornicu ljeti, priznali su nam momci jedne od najsupješnijih domaći klapa, klape Cambi. No oni su rado stali pred publiku na Porcijunkulovu u Čakovcu.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

'U cijeloj Hrvatskoj ne vlada isti mentalitet, ljudi su negdje neću reć jednostavniji nego pristupačniji i u ovom kraju Hrvatske mi je upravo to drago.', priznao je Hrvoje Lozančić. S koncertnom turnejom za 30 godina postojanja, tek su na pola puta, a oni najvažniji nastupi još su pred njima.

'Za kraj osmog mjeseca treba upriličiti koncert 30 godina klape na mjestu gdje klapa i djeluje, u Kaštelima ali već počinjemo i sa pripremama za koncert u Lisinskom koji bi ustvari bio središnji takav koncert', otkrio je Hrvoje.

U tri desetljeća postojanja bilo je svakakvih trenutaka i doživljaja. 'S nekima sam čim sam došao u klapu u sukobu jer sam bio mlad i netko je meni htio bit otac, a ja sam htio bit njegov kolega, ima tu puno priča'. Najviše upečatljivih uspomena rodi se, naravno, na putu. 'Otkazuju vam automobili, netko voli spavat pa to izazove pobunu pa ga se kazni pedagoški, ostavi ga se samoga na otoku. ', priznao je Hrvoje.

Iako se na pozornici čine kao zaista ozbiljna grupa, izvan nje se itekako dobro znaju zabaviti. 'Ima dosta članova klape koji su skloni avanturizmu pa ćemo se i spustit paraglajderima i kroz kanjon i rafting, idemo s motorima, a ima i izlazaka onako, zabavimo se i zaružimo.

Osim plesom, rano su naučili, žensko se srce najlakše osvaja pjesmom. I dok često za druge pjevaju pod prozorima, sami su večeri katkad provodili u romantičnim pothvatima. 'Naravno, a moram reć sjećam se sebe par godina onako na plaži s gitarom, krivo je more i pišem ti pismu, to su valjda svi prošli. Valjda bi trebalo i znati inače pjevat i ugodit, valjda se gleda ono čuj ne zna ni pjevat nit je emotivan, valjda je najbolje pokazat da si emotivac kroz pjesmu', otkrio je pjevač koji novu vrstu galebarenja ne smatra super odabirom.

'U ovo novije vrijeme jako loš, ne možemo ljudska bića gledati tako plitko. Toga nema odavno, to su ja mislim fame'. No ima nešto u tom šarmu Dalmatinca. 'Ne znam, kad prođem rijeku Savu onda što god kažem svima je smiješno, pa kao to je sad super, svi se smiju. To je možda nariječje samo kako nas netko gleda, a u principu domaćim curama upće nismo šarmantni', zaključio je Hrvoje.

Cijeli prilog pogledajte u IN Magazinu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene