457329
457329
457329
457329
457329

NAJMIŠIĆAVIJA HRVATICA Lijepa Katarina pravi je dokaz da su čuda moguća!

  • , 17.11.2016., 17:01
  • Autor:
  • komentara

Katarina Skroza pravi je ponos svog grada.

 
 
 
 
Šibenčanka osvojila medalje (Video: IN magazin)
Šibenčanka osvojila medalje (Video: IN magazin)

Šibenik se ponosi trostrukom osvajačicom zlata u fitnessu i bodybuildingu. Ništa ne bi bilo neobično, da se mlada Katarina Skroza ovim sportom nije počela baviti samo prije dvije godine. Katarina zna ukoliko se ne ulaže veliki trud i znoj neće stići ni rezultat. 29 joj je godina, a ljubav prema teretani otkrila je prije dvije godine.

"Više ovako rekreativno, par puta tjedno, međutim to se malo uozbiljilo, počelo je sve češće. Na kraju nisam mogla paralelno ići u teretanu i neke grupne programe jer ljubav prema teretani je prevagnula", priča Katarina.

I to kakva ljubav, od tri natjecanja na koja je otišla popela se na tron s najsjajnijom medaljom, a sve zbog trenera koji joj je predložio da se okuša po prvi puta profesionalno u fitnessu i bodybuildingu, no za nju je to bio nestvarni san.

Iako se u Katarininom slučaju čini da je do zlatne medalje jednostavno doći, tu je mnogo odricanja, ali i financijskog ulaganja jer osim tijela koje mora biti u formi suci gledaju i druge stvari od kupaćeg kostima, preko šminke. Prvo natjecanje neće nikad zaboravit jer nije bila 100 posto sigurna u sebe, ali je imala tajni adut.

"Pa možda imam šarm, ne znam. Prvo je bilo najteže zato što me trema oprala, prije, ne na samom natjecanju, jer nisam znala šta me čeka, kako ću se ponašat, kako ću napraviti taj posing, za to sam se morala snaći sama, naučiti ga. Morala sam nabavit kupaći kostim koji je popriličan izdatak, pa cipele, sve sam to morala pripremiti prije, i formu, prvi put u životu. Što je još otkrila ova diplomirana ekonomistica, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se