Novi TLZP

'Hoću biti sve živo - debeli muškarac, mršava žena!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Madonna, Bijelo Dugme, Sanja Doležal i Bruno Mars samo su neke od glazbenih zvijezda koje će vas ove nedjelje nasmIjati do suza. Vodimo vas iza kulisa popularnog showa da biste vidjeli kako teku velike pripreme.

Osam veličanstvenih i ove će vas jeseni svake nedjelje zabavljati s malih ekrana. Druga sezona showa Tvoje lice zvuči poznato, koji je rušio rekorde gledanosti u Hrvatskoj, donosi još više smijeha i zabave te nevjerojatne transformacije kojima se, koliko i gledatelji, vesele i kandidati.

Pogledaj i ovo Faris Pinjo kao Raffaella Carra, TLZP Nostalgija i puno smijeha! Ova fatalna plavuša vratila je Navojca u djetinjstvo: "Kad je ona bila na televiziji, majke su očevima zaklapale oči, a sad kad tebe vide..."

'Uzbuđenje je ravno djetetu koje treba poći u školu u prvi razred, jedva čekam!', kaže pjevačica Ivana Marić, a s time se slaže i komičar Luka Bulić: 'Jedva čekam, baš se veselim, prva sezona je bila genijalna za gledati, pa da vidim i kako je sudjelovati'.

Pripreme za show: 'Hodam u štiklama po doma, cura mi se smije'

'Očekivanja su stvarno velika, mislim da će biti stvarno zabavno, nadam se da ćemo se super napjevati, da ćemo se jedan drugom nasmijati i da će ljudi koji to gledaju doma vrištati od smijeha', poručuje pjevač Saša Lozar.

Protetičari imali pune ruke posla s izradom maski od gipsa i silikona koja je, za naše, kandidate bila zanimljivo iskustvo - nekima više, a nekima manje ugodno. Prva sezona nadmašila je sva očekivanja pa je ljestvica postavljena uistinu visoko. Ovogodišnji kandidati kažu kako pristaju na sve, a najviše ih veseli zezancija u backstageu. 'Nisam nikad u štiklama probao hodati. Hoću biti sve živo što se može biti, ono debeli muškarac, mršava žena, debela žena i mršavi muškarac, to već jesam, a crno, bijelo, žuto, sve živo', poručuje Luka.

A mi se nadamo dobroj zabavi i još boljoj i urnebesnijoj drugoj sezoni koja će vas, ne sumnjamo, nedjeljom navečer ponovno prikovati uz male ekrane. Zavirite iza scene u našem prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene