Obline ili mršavice?

Kakve žene žele najpoželjniji muškarci na estradi?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnoge žene misle da imaju višak kilograma i trude se sakriti tipične ženske obline. Stoga smo odlučili provjeriti kakve žene muškarci preferiraju - mršavice ili one sa zamamnim oblinama.

O ženama, a pogotovo njihovim tjelesnim atributima, kroz povijest su pisali i pjevali mnogi muškarci. Obline su nekad označavale zdravlje, mladost i plodnost, a žene su ih isticale na različite bolne načine. Zvijezde poput Marilyn Monroe dugo su golicale mušku maštu, a bujne se ljepotice poput Christine Hendricks, Scarlett Johansson ili Beyonce redovito nalaze na popisu najseksipilnijih žena.

Pogledaj i ovo Boban Rajović i Ivan Zak - 3 Brojke ne lažu Ivan Zak i Boban Rajović prvi na trendingu u samo nešto više od 24 sata: "Malo je reći da sam jako zahvalan"

Od jutra do mraka – Dva seksi izdanja Kim Kardashain

Ipak, neki muškarci preferiraju žene konfekcijskog broja 36 ili manjeg. Trend mršavosti koji je ranih devedesetih pokrenula manekenka Kate Moss, na modnim je pistama i dalje imperativ, a često na vitkoj liniji inzistiraju upravo dizajneri. No pita li se muškarce, koji se trenutačno nalaze na listi ženama najpoželjnijih, jedan-nula vode obline. 'Broj jedan je po meni Jennifer Lopez i Monica Belluci. A tu kod nas u Hrvatskoj, recimo volio sam Severinu sa par kila više. Sad je po meni malo premršava', dodao je dizajner Ivica Skoko.

'Ako mene sad netko pita, moje proporcije su malo punije. Jer kažem ja sam tradicionalan i za mene je to ženskost. To je prije tisuću u petsto godina ili deset tisuća godina značilo da je žena plodna, da će bit dobra majka i tako dalje. Meni je to ostalo', rekao je glumac Jasmin Mekić.

'Ipak malo punija. Ne previše, ne previše, ali malo slobodno', smatra Mario Budiščak iz popularnog sastava Begini. A pjevač za kojim trenutačno lude žene od sedam do sedamdeset sedam, Ivan Zak, na ovu nam je temu dao diplomatski odgovor: 'Iskreno nema pravila zato jer osobu ne čini samo to kako izvana izgleda.'

Zato, drage dame, jednostavno budite svoje, a onaj pravi će, bez obzira na sve, voljeti svaki vaš centimetar.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene