Mlade ili stare?

VIDEO Kako se s godinama nose poznate Hrvatice? Sve su nam otkrile!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U današnje vrijeme ljepota je imperativ. Zbog toga se već u dvadesetima djevojke nerijetko podvrgavaju tretmanima protiv starenja. Jesu li žene postale opterećene starenjem, prihvaćaju li svoje godine i jesu li ih sklone zatajiti?

Istraživanja su pokazala da žene sve ranije počinju paničariti zbog starenja. Spuštene grudi, bore na licu, naborani dekolte i staračke mrlje na rukama, samo su neki pokazatelji da gube borbu s godinama. Kako se poznate Hrvatice nose s tim i što misle o vječnom pitanju: Trebaju li žene skrivati svoje godine?

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

'Mislim da žene oduvijek, a ne samo danas skrivaju svoje godine. I često ćemo čuti i nećemo znati koliko neke žene imaju godina. Mislim da je to potpuno bespotrebno', rekla je modna dizajnerica Matija Vuica.

Poznate Hrvatice biraju: Stariji ili mlađi muškarci?

'Ja i moje prijateljice smo OK sa svojim godinama, a vjerujem da ima nekih žena koje bi htjele imati nešto manje. Meni je ovako super,super,super', rekla je Iva Šulentić.

'Ne zavaravam se da sam mlada. Imam godine, ali moj duh je nekako ostao u tridesetima pa me malo izvlači', otkrila je Tihana Harapin Zalepugin.

'Ja sam u godinama otprilike kada sam dovoljno mlada da znam što hoću i dovoljno iskusna da mogu sve ostvariti jer znam što neću. I to je ono najljepše', rekla je Nina Badrić.

'Imam 33 godine i ne osjećam se nimalo loše nego što sam se osjećala s 23. Dapače...', otkrila je Jelena Veljača. Koje su još poznate Hrvatice progovorile o svojim godinama, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene