Stylish vikend

Kakav SF! Zagrepčanin stan uredio u stilu filma 'Star Wars'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

InMagazin otkriva kako izgleda jedan futuristički, ali stylish uređen stan. Kada uđete u dom mladog grafičkog dizajnera na zagrebačkom Jordanovcu osjećate se kao da ste dio nekog znanstveno-fantastičnog filma.

Naime, ovaj zaljubljenik u SF inspiraciju za uređenje svog doma pronašao je upravo u takvim filmovima. Tako kuhinja nalikuje na dok svemirskog broda, a zidove krase citati i dijalozi iz filma "Zvjezdani ratovi".

Pogledaj i ovo In Magazin: Iza kulisa sa kandidatima popularnog showa - 4 ''Škicnite'' u backstage! Čarolije, pločice i perike u filmskoj večeri "Plesa sa zvijezdama": Vodimo vas iza kamera najgledanijeg showa!

Fronte visokog sjaja, horizontalno podijeljeni elementi te skriveni aparati čine nesvakidašnju kuhinju futurističke oaze na zagrebačkom Jordanovcu. I dok je mnogi karakteriziraju kao avangardnu, prava istina u inspiraciji leži, slušajte dobro, u znanstveno-fantastičnom filmu Zvjezdani ratovi.

>> Nove kratke frizure poznatih ljepotica

Autor ove kuhinje, koja nalikuje doku svemirskog broda, nije ovaj mladi grafički dizajner, već njegov prijatelj Filip Gordon Frank. Nekonvencionalna kuhinja vizualno se stopila s dnevnim boravkom te postala njegov sastavni dio.

U ovom stanu, u kojem gotovo svaki komad nosi dizajnerski potpis, a kič i pretjerivanje nisu dopušteni, prevladavaju neutralni tonovi. Vlasnik, naime, posebno naglašava ljepotu bijele boje. Većina namještaja, ali i detalji te nama posebno zanimljiv gramofon, upravo su te nijanse.

Bijela boja je dobra zato što je neutralna i nije dominantna. Prostor u kojem dominira bijela je veća, ako se ide s tamnim, sužava ga.Kad se dodalo cvijeće, svijeće i ostali detalji onda je u stan dodana i zelena boja.

Pogledajte video inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene