Aleks posve iskreno

'Kad sam bila mala, zvali su me Žuži!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gotovo da i ne postoji poznata Hrvatica koja barem jednom nije odijenula kreaciju Aleksandre Dojčinović.

S mnogim svojim klijenticama, kaže Aleks, kako je prijatelji od milja zovu, njeguje prijateljske odnose. Ipak dizajnerica naglašava kako je krug bliskih joj osoba jako uzak.

Pogledaj i ovo Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 2 Evo gdje su bili Naša dizajnerica i bivši Kolindin savjetnik bili su u prvom izlasku otkako su dobili prinovu, svoju vezu inače drže u potpunoj tajnosti

>> 'Ljepota je stanje duha po meni, ne sam izgled'

'U principu družim se s istim ljudima od ranog djetinjstva. Od kada znam za sebe, imam svoj najuži krug prijateljica i s većinom njih sam u zaista lijepim odnosima', kaže Aleks.
Stambene kvadrate zasad dijeli sa svojim kućnim ljubimcem, psićem Baltazarom. U tri godine mlađoj sestri Snježani pronašla je i najbolju prijateljicu. Rođena je i odrasla u Zagrebu u kojem planira ostati živjeti. Ne sanja o preseljenju u bilo koju od svjetskih metropola označenih kao modne meke.

'Odrasla sam na Srednjacima, cijeli život sam tamo živjela i danas živim. U principu sam pravi onaj kvartovski tip. Volim kvart, volim atmosferu u kvartu', otkriva poznata dizajnerica.
Ne može zamisliti ni da s nekim od kolega udruži snage. Barem ne zasad. Poslovne ciljeve za idućih nekoliko godina jasno je definirala. Oduvijek je, kaže, bila takva.

'Kad sam bila klinka uvijek su me zvali 'mala Žuži'. Uvijek sam se sama oblačila, šivala sam si haljine. Oduvijek sam znala što želim biti, imala sam jasne ciljeve, kao i danas. Bila sam pravi mali čovjek', priča Aleks. Što je sve dizajnerica otkrila o sebi, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene