Suradnja u Dubrovniku

Svjetski slavni glazbenik i fotograf oduševljen Josipom Lisac: "To nitko ne može kopirati"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna je Josipa Lisac. Zna to i Bari Goddard, slavni glazbenik i fotograf, koji ju je želio fotografirati.

Josipa Lisac trenutno provodi vrijeme u Dubrovniku. Na intervjuu je dočekala novinarku odjevena u krzno. Njoj, kaže, nije toliko vruće. "Meni uopće nije toliko vruće, toliki pakao, baš me štiti mrvicu kad zapuhne, vjetar je opasan", rekla je Lisac.

Pogledaj i ovo Josipa Lisac Javila se s putovanja Josipa Lisac nakon 36 godina vratila se u grad uz koji je vežu lijepe uspomene: "Šteta što niste došli i prije!"

Bari Goddard, koji se okušao u glazbenoj karijeri, danas se bavi fotografijom, iako glazbi nije rekao zbogom. Brojne velike zvijezde našle su se pred njegovim objektivom, no nakon što je čuo jedan Josipin album, želja mu je postala da mu naša slavna glazbena diva pozira.

"Pustili su mi njezin album iz 1973., kada sam nedavno bio u Zatonu. I zaljubio sam se u njega. Sve u vezi s njom je jedinstveno, nitko to ne može kopirati", rekao je Goddard za IN magazin. Skromna diva tvrdi da nije posebna ni po čemu. Srećom, Goddardu se želja ostvarila pa mu je Josipa pozirala. Što su otkrili te kako je sve izgledalo, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene