Skorašnji planovi

'Neka i četvrto bude cura, dobrodošla je i peta'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

A sada je vrijeme za jednu glazbenu premijeru. Vodimo vas na snimanje nove pjesme popularnog Jole, koju potpisuje bračni par Huljić.

Veseljak iz Zagvozda nam je otkrio kako će se njegova peteročlana obitelj zasigurno proširiti, možemo li ga očekivati kao natjecatelja u novoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato' i zašto nikamo ne ide bez češlja u džepu – S Joleom na setu nikad nije dosadno!

Pogledaj i ovo showbuzz Hrabri istupi PAPRENA GODINA! Pala priznanja o striptizetama i operaciji nosa!

Jole o Mineinoj transformaciji u showu 'Tvoje lice zvuči poznato': 'Ovo nije moguće'
 
Snimio je novi vrući spot za hladne dane. A koliko je tražen, najbolje govori podatak da mu je kalendar koncerata već sada ispunjen do proljeća. U Novu 2015. pjesmom će uvesti Šibenčane, za Božić će raspametiti Zadrane, dok na Badnjak nikad ne nastupa.

Njegova peteročlana obitelj će se, kaže, sigurno proširiti. 'Uvijek me pitaju, Jole, kad ćeš na sina? Sigurno ćemo imat bar još jedno dijete, ja bih volio zdravo dijete i naravno, imam 3 kćeri, volio bih dobiti i muškića. Neka i četvrto bude cura, dobrodošla je i peta', kaže Jole.

Tradicionalno, nakon Nove godine, s obitelji i prijateljima odlazi na skijanje. I za kraj, evo što si je miljenik publike poželio u novoj 2015. 'Poželio bih prije svega zdravlja i mira u duši meni i ukućanima i svima oko mene. Ja onako dosta široko molim Boga, pogotovo u današnje vrijeme, kad vidiš sve ovo', poručio je Jole a vi pogledajet i cijeli prilog inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene