Slavni u najboljim godinama

Ljepotica koja još uvijek može ovo - ugledajte se na nju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni se nalaze u godinama u kojima mogu sve!

Jennifer Lopez oduševila je fanove diljem svijeta svojim novim spotom za pjesmu 'Booty'. Njime je svima pokazala da kao i 45-godišnjakinja može biti zavodljiva i seksepilna. U tom videu slavi se seksualna moć i žensko tijelo u punom sjaju.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Povratak u prošlost Domaća glumica pokazala kako je izgledala prije 14 godina i otkrila da godine na nju nisu ostavile traga

VIDEO Pogledajte guzu od 27 milijuna dolara u seksi izdanju!

Upravo slavna J.Lo dokazuje da godine nisu prepreka i da svaka životna dob ima svoje prednosti. No, ona nije jedina. Hollywood je pun ljepotica kao što su Sofia Vergara, Halle Berry, Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Sandra Bullock, Gwyneth Paltrow i Cameron Diaz koje su sve prešle četrdesetu, no i dalje žare i pale.

Godine na putu do uspjeha nisu spriječile šarmantnog Georgea Clooneyja, jednu od najprodavanijih književnica J. K. Rowling, oskarovca Morgana Freemana i dizajnericu Veru Wang. Ako mislite da vam godine smanjuju šanse za uspjeh, pogledajte na koje se osobe možete ugledati i zašto je danas uspjeh moguć i u zreloj dobi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene