Što će reći dečko?

Rozga u plićaku izmjenjivala nježnosti sa zgodnim mladićem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Što će reći njezin mlađahni, tajanstveni dečko?

'U dva, u dva, u dva još si napet, u tri, u tri, u tri ide zaplet, četiri - pola pet mamurna pitam, gdje je pamet bila?'

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Ovako započinje novi ljetni hit, a vrući kadrovi nikad seksepilnije Jelene Rozge u naručju zgodnog muškarca u plićaku na makarskoj rivijeri najavljuju novi spot popularne Splićanke za pjesmu 'Život je čudo'.

'Moram priznati da sam se nakon pola sata skroz opustila, ušla sam u tu ulogu skroz kao prava glumica i dobro je bilo. Mislim da će biti iskoristivih scena', smije se Rozga.

Jelena Rozga se prvi put poljubila u javnosti u Vodicama

U ulozi Jeleninog imaginarnog tipa o kojem fantazira u spotu, našao se njezin prijatelj, pa pjevačicin mlađahni dečko nema razloga za ljubomoru.

'To je moj prijatelj Ante, tako da neće biti nikakvih problema kad dođem kući', ne brine se Jelena. Poželjna 37-godišnjakinja nam je otkrila da je s vremenom sve manje posesivna u ljubavi, što ne može reći i za svog partnera.

'U vezi je on taj koji je ljubomoran, ja sam dosta onako fleksibilna. Ranije, kad sam imala 15-ak godina, onda sam bila ljubomornija, sad s 25 sam skroz ok', otkrila je.

Lijepa plavuša svjesna je da će i nakon ovog spota biti svakojakih komentara pa se već i prije objavljivanja može čuti kako njezin novi video uradak podsjeća na spot Jennifer Lopez 'I'm into you.'

Što nam je još Jelena otkrila, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene