'Obožavam'

'Uvijek ima kritika, no pjesme se i dalje pjevaju i traže'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga na originalan je način promovirala svoj novi singl "Obožavam". Obožavatelje je iznenadila u jednoj splitskoj pekarnici gdje je točno u ponoć dijelila tople bureke i krafne. Ondje je bila i kamera inMagazina.

Splitska pekara je s petka na subotu bila mjesto neobične promocije novog singla Jelene Rozge ''Obožavam''. Tom prigodom, popularna Splićanka je točno u ponoć svojim obožavateljima podijelila stotine toplih krafni i bureka.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško, TLZP Ma ista Jele! Antonia Dora podijelila je komentar naše pjevačice u koju se transformirala, idol joj je još od djetinjstva

Rozga je priznala kako ne mari za kalorije te nakon kasnonoćnih koncerata tradicionalno uživa u slasnim zalogajima.

Nakon 'Nirvane' i novi Jelenin hit je dočekan na nož na što je ona već oguglala. Pjesmu koja je u samo nekoliko dana na internetu preslušana preko 200 000 puta, opisuje kao pravu 'dizalicu' koja tjera na ples i pjevanje, a to je upravo recept za dobru ljetnu zabavu.

>> PREMIJERA Nove pjesme Jelene Rozge - 'Obožavam'

'Tonči je ubacio taj burek i krafne i meni je to bilo jako, jako simpatično. Ja sam navikla na to sve. Uvijek su nekakve kritike, a na kraju, što je najbitnije, te pjesme se jako puno pjevaju i traže', kaže Jelena koja marljivo radi na novom albumu koji bi trebao izaći do kraja prosinca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene