Odgovor na Huljićev savjet

Rozga ne šuti: 'Ja sam crna ovca u obitelji'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon humanitarnog koncerta Jelena Rozga nam je povjerila zašto nije poslušala savjet svog mentora Tončija Huljića da više ne daje intervjue.

Jelena Rozga, Andrea Šušnjara, Ivana Banfić, sestre Husar, Alen Nižetić i mnogi drugi zapjevali su sinoć u organizaciji Zaklade 'Marije de Mattias' i Caritasa Zadarske nadbiskupije u Jazinama za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško, TLZP Ma ista Jele! Antonia Dora podijelila je komentar naše pjevačice u koju se transformirala, idol joj je još od djetinjstva

>> Tonči Huljić: 'Sugerirao sam Rozgi da više nikada ne daje intervjue'

Cilj je bio prikupiti sredstva za školovanje siromašnih studenata, rad s ovisnicima u komuni, djecu s teškoćama u razvoju i odrasle osobe s invaliditetom. Sjajna atmosfera toliko je ponijela Jelenu Rozgu da je u jednom trenutku usprkos visokim potpeticama skočila s bine. Odlično raspoložena Splićanka je čini se oguglala na medijske napise o njenoj navodnoj vezi s Ivanom Huljićem. Iako joj je Tonči Huljić sugerirao 'silenzio stampa', pjevačica ga u ovom slučaju ipak nije poslušala.

'Kao što je Tonči rekao u tom intervjuu, mi smo jedna velika obitelj, međutim ja sam na neki način crna ovca u toj obitelji koja baš i ne sluša nego slijedi svoje instinkte', rekla je Jelena koja za nekoliko dana snima i svoj novi video spot za pjesmu 'Cirkus'.

Kako je bilo pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene