Pjevačica otkrila

Rozga priznala: 'Veza mi je u krizi, ali izaći ćemo iz toga - valjda!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jelena Rozga priprema veliki spektakl na ovogodišnjem Splitskom festivalu,a o čemu se radi, pogledajte u prilogu inMagazina!

Jelena Rozga priprema veliki spektakl na ovogodišnjem Splitskom festivalu! Samo ekipa inMagazina dobila je priliku zaviriti na njezinu probu s članovima baletnog studija splitskog HNK s kojima će, kaže, Prokurative ostaviti bez daha.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško, TLZP Ma ista Jele! Antonia Dora podijelila je komentar naše pjevačice u koju se transformirala, idol joj je još od djetinjstva

 >> Jelena Rozga se vratila svojim kratkim haljinama

'Sa 7 godina me tata ovdje doveo, ovo je bilo moje mjesto i ovdje sam bila do '92. Onda sam se preselila u Zagreb, tamo sam bila u baletnoj školi, plesala sam paralelno u HNK. Tu su moji najljepši dani, jer kako se ono kaže, jednom balerina-uvijek balerina', komentirala je Jelena svoje početke u baletu.

Na pitanje uhvatili je ikad nostalgija za danima u baletu i zasuze li joj ikad oči, Jelena iskreno odgovara: ''Zasuzile su kad se sjetim onih bolova i krvavih stopala. Odmah mi krenu suze na oči. Ovo je stvarno težak posao!'

A nakon 17 godina Jelena ponovno trpi iste bolove. Zadnjih 20-ak dana s članovima baletnog studija splitskog HNK užurbano radi na 8 zahtjevnih koreografija, koje sprema za show program ovogodišnjeg Splitskog festivala.

'Veza je u krizi, valjda ćemo izaći iz nje'

Jelena je tijekom intervjua otkrila i kako je pjevala na svadbi nogometaša Dejana Lovrena i njegove supruge Anite.

'Dejan me nazvao 15 dana prije svadbe i rekao kako je njegova žena veliki fan. To je bilo iznenađenje, kad je 'Nirvana' počela svirati u sali nastao je krš i lom!', ispričala je Jelena.

Kako je pjevačica zauzeta brojnim angažmanima, njezina veza zbog toga također trpi. 'Da, zbog toga i sama veza pati, ali bit će bolje. Izaći ćemo iz krize, valjda', priznala je Jelena.

Što je još otkrila pred kamerama inMagazina, ali i pokazala pogledajte u video prilogu! 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene