Usporedba s Dešom

Jelena Perčin: 'Strašno sam inatljiva osoba!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je suprug bez ikakve najave ostavi i preseli se u drugi grad, dotad čvrsta i odgovorna liječnica počinje gubiti tlo pod nogama.

Ništa ne može tako usrećiti, ali ni uništiti ženu kao ljubav. Dobar primjer za to je i Deša iz naše serije 'Zora dubrovačka'.

Pogledaj i ovo Jelena Perčin Djevojčica s trešnjicama Znate li kako je Jelena Perčin izgledala kao dijete? Podijelila je staru fotku koja je sve nasmijala: ''Moja najautentičnija!''

Sraz Borisa i Martina zakomplicirat će sve

Nakon veze s Dživom, Filip joj je vratio vjeru u ljubav, da bi je, nakon pet godina zajedničkog života, bez riječi napustio. Deša i Filip mnogo su toga zajedno prošli. Bili su izuzetno bliski i mnogo su komunicirali pa je šok zbog njegova odlaska za Dešu još veći.

'Deša, zapravo, sad ulazi u jednu fazu teškog nošenja s tim odlaskom Filipa, to jest, njenog supruga, i pokazuje svoju nježniju stranu. Pokazuje kako nije uvijek čvrsta i stabilna i da se jako teško nosi s tim emotivnim dijelom', rekla je glumica Jelena Perčin.

Lijepa Dubrovkinja, kaže, ima sličnosti sa svojim likom.

'Imamo dosta sličnosti u tom nekom poslovnom smislu. Ona je bila uvijek odgovoran čovjek, čovjek koji je posvećen svom poslu', uspoređuje Jelena.

Ipak, s ljubavnim se problemima nosi drugačije od Deše.

'A u ovom emotivnom dijelu mi se čini da je nestabilna jer ja sam isto jako nestabilna... Uvijek sve preživim pomoću tog inata. Strašno sam inatljiva osoba i ne dam se i onda kad me netko na taj način povrijedi, imam taj neki klik u glavi i nemam to raspadanje poput nje. Nekako sve zatomim,držim u sebi. Ti si na gubitku, ne ja - tako nekako to u glavi prevedem, a Deša se raspadne', pojasnila je lijepa glumica.

Jelena je otkrila i što će se s Dešom događati u budućnosti. Više o tome pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene