Tvoje lice zvuči poznato

Jasna vs. Jelena: 'Ja sam mislila da su njene noge duže'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I ove nedjelje očekuju vas uistinu nevjerojatne transformacije.

Baby Dooks na scenu će izaći kao kraljica romske glazbe Esma Redžepova, Andrea Andrassy utjelovit će Michaela Jacksona, dok je Mariju Petrekoviću ovotjedni izazov postati operni pjevač Andrea Bocelli. 'Biti operni pjevač je oduvijek bio san svakog muškarca', kaže Mario.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea, Antonija Šola kao Goran Karan, TLZP "to je bila potreba" Evo zašto je Minei trebalo malo nježnosti, nije se ustručavala ni zatražiti je: "Pa daj me zagrli!"

Tvoje lice zvuči poznato: Preko 500 sati vježbi i 40 sati makeovera do najuspješnijeg zabavnog formata od 2007.

Dok je Mario tražio svoj operni alter ego, Jasnu su oko njezine transformacije u Jelenu Rozgu najviše mučile duge noge popularne pjevačice. 'Ja sam mislila da su njene neke duže al navodno su ove moje čisto u redu, pa ću ponijet te iste. Rekla si da ćeš ih naručit u Kini. Da, htjela sam al ne treba. Ja sam stalno mislila da je ona neka visoka žena, a ustvari je iste visine kao ja, pa ćemo zadržat ove noge', kaže Jasna.



Baš kao i Rozga razigrana je Cindy Lauper, koju utjelovljuje Vanda Winter, a njezina pjesma Girls just wanna have fun kao stvorena je za dobar provod na pozornici. Ronald je ponovno došao na svoje kada mu je rulet dodjelio Terezu Kesoviju, pa se s užitkom bacio na posao. Jon Bon Jovi donio je Giulianu odmor od ženskih uloga. Iako su mu štikle već prirasle srcu, lik šarmatnog Jovija nije mu teško pao. Svoju ženstvenu stranu ponovno će morati zaboraviti Minea, dok se transformira u opakog punk frajera Billyja Idola.

Kao i dosad, naše zvijezde zasigurno neće razočarati, pa ih nemojte propustiti gledati već ove nedjelje.

 
DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene