sportski i elegantno

Janica: 'Važna mi je obitelj, što sam starija to je više cijenim'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon brojnih trofeja, medalja i sportskih uspjeha, Janica Kostelić se okušala i u modelingu. Vodeći se onom kako su dijamanti najbolji ženini prijatelji, ove blještave kamenčiće prošetala je crvenim tepihom poput prave manekenke. Pitali smo je kako se snalazi u ulozi tete, što je najviše veseli te kakvu skijašku sezonu predviđa bratu Ivici.

Iako polazi od one kako ljepota dolazi iznutra, Janici Kostelić sviđaju se komplimenti koje sve češće dobiva za svoj izgled. A samopouzdanje joj dodatno dižu i blistavi kamenčići kojima se nakitila kao ambasadorica ovih ruskih dijamanata: 'Uvijek sam se osjećala ugodno , bilo to u sportskom điru ili nešto elegantnijem. Pokušavam se prilagoditi situaciju, na sportskom borilištu sam sportski, a ako događaj iziskuje da se sredim, vrlo rado ću se srediti i kupiti nešto posebno za tu priliku'.

Pogledaj i ovo Janica Kostelić ležerni izlazak Janica Kostelić snimljena s djecom i misterioznim muškarcem, zanimljivo je i što je navodno rekao dok su se šetali, odmah su krenula nagađanja

Janica Kostelić mamila poglede svojim izgledom - snježna kraljica kao modna ikona

Ipak, od nakita, krpica i skupocjenih stvari Snježnu kraljica više vesele male, ali važne životne radosti.

'Najvažnija mi je obitelj, da je negdje kraj mene te ako nisu i fizički prisutni, da će me to ojačati. Ta strana je kod nas bila naglašena i uvijek smo bili složni oko svega i što sam straija, to više to cijenim', rekla je Janica.

Ovu obitelj dodatno je ujedinilo, kako Janica kaže, pravo malo pojačanje, Ivičin sin Ivan.

'Mali čovječuljak i s njim se svi jako zabavljamo i dobro provodimo. Svi kažu super je mali zato jer je tvoj, ali stvarno je super'.

Što je još Janica otkrila pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene