444592
444592
444592
444592
444592

MALI HARAMBAŠA Houdek otkrio čega se najeo kao dijete

  • , 26.07.2016., 18:09
  • Autor:
  • komentara

Pjevač Jacques Houdek rođeni je Zagrepčanin, a podrijetlom Slavonac.

 
 
 
 
Jacques Houdek otkrio što je jeo kod bake (VIDEO: IN magazin)
Jacques Houdek otkrio što je jeo kod bake (VIDEO: IN magazin)

Mališani ga obožavaju čuti u omiljenim dječjim pjesmama. A mi smo Jacquesa Houdeka naviknuli slušati u njegovu prepoznatljivu pop izričaju. I nije da Jacques tim vodama nije uspješno plivao, no ovaj put okrenuo je ploču i uhvatio se tamburaške glazbe.

'Ja sam rođeni Zagrepčanin, a porijeklom sam Slavonac. I svoja ljeta sam proveo kao klinac u Slavoniji, tako da je meni ta tambura uvijek bila bliska i uvijek sam ja znao da će doći taj dan da ću ja to konačno snimit, međutim dugo sam tražio pravu ekipu', kazao je Jacques.

Uz te zvukove, dodaje, jednostavno se prisjetiti nestašluka iz djetinjstva. Mali ''harambaša'' u njemu, šali se, i dalje je skriven.

'Nemaš ti vremena ni za doručak, ni za ručak, ni za večeru, to se samo uleti u kuću. Eventualno baka izleti sa šnitom ogromnog domaćeg kruha, koji se namaže sa domaćom slavonskom masti i malo se posoli. To ti je ova kršna Slavonija, geni, geni' priznao je pjevač, a što je još rekao pogledajte u video prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Jacques Houdek (FOTO: Anto Magzan/PIXSELL)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se