Petak u inMagazinu

Ivana Nanut na pregledu dojki kao primjer ženama

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Novinarka inMagazina Ivana Nanut odlučila je otići na ultrazvučni pregled dojki te tako pokazati ostalim ženama važnost prevencije raka dojke.

Sveukupan Ivanin pregled na zagrebačkoj 'Klinici za tumore' pratile su kamere iNmagazina, a kako izgleda taj postupak gledatelji će moći vidjeti sutra u emisiji.

Ivana se, zbog edukacije javnosti odlučila na taj pregled, jer prema podacima Udruga žena oboljelih i liječenih od raka dojke 'Sve za nju 'od raka dojke godišnje u Zagrebu premine jedna žena, a u Hrvatskoj čak tri.

U suradnji sa zagrebačkom Klinikom za tumore, centar 'Sve za nju', partner je projekta 'one day clinic', ili 'jednodnevne dijagnostike dojke' gdje pacijenti u jednom danu obave sve pretrage u slučaju sumnjivog nalaza.

Ivanu Nanut je pregledao dr. sc Željko Herceg specijalist radiolog te ukazao na važnost redovitog pregleda dojki, koji je najbolja prevencija raka dojke.

'Ultrazvučni pregled poželjno je raditi jednom godišnje već od 20 godine života. Iz prve ruke, uvjeravam vas da je brz i bezbolan', riječi su Ivane Nanut prije njezinog prvog ultrazvučnog pregleda, a cijelu reportažu iz Klinike za tumore možete pogledati u petak u inMagazinu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene