pitate se čega?

Ivana Banfić postaje učiteljica

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznata pjevačica otvara školu pjevanja koju će moći pohađati oni najmlađi, ali i stariji željni glazbenog usavršavanja.

Prije tri godine Ivana Banfić izdala je svoj posljednji album. U te tri godine, s kolegicama s dance scene, nastupala je i diljem Hrvatske. Ovih dana priprema novi singl, a na jesen otvara školu pjevanja baš poput svojih kolegica s estrade (kao što su Emilija Kokić i Ivana Husar Mlinac).

Pogledaj i ovo Ivana Banfić - 5 danas vodi drugačiji život Jedna od naših prvih predstavnica dance scene '90-ih godina, publiku je razveselila svojom pojavom na velikom koncertu u Zagrebu!

Gdje je nestala Ivana Banfić? 'Živjela sam u trenutku'

'Velika Gorica vapi za takvim nečim jer ima jako puno djece', kaže Ivana koja je prije šest godina kada je postala majka dječaka Jana, počela je razmišljati i o potrebama te sadržaju za najmlađe. Među ostalim, željela je svoje 25-godišnje iskustvo prenijeti drugima. 'Ja imam prostor, tako da sam zato i nazvala glazbena kuća Banfić, jer u ovoj kući sam ja odrasla, i tu su nastale sve najbolje ideje, svi moji hitovi, svi albumi. To je moja specijalnost, to radim s publikom već 25 godina, na foru ih dobivam a nisu ni skužili i svi pjevaju', kaže Ivana.

Ivana planira pisati i pjesme za djecu. A sve to kako bi djeci i roditeljima ponudila nešto što će najmlađe držati podalje od TV ekrana i računala. Pogledajte cijelu priču u prilogu inMagazina.

 

Danas nam dolazi u posjete Nova Tv, imamo radnu atmosferu u školi:)

Posted by Škola pjevanja Glazbena kuća Banfić on Tuesday, September 8, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene