Zlatna ploča

Omiljeni hrvatski zabavljač: 'Jednostavne formule za HIT - nema!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dobiti Zlatnu ploču u današnje vrijeme malo komu polazi za rukom. No to je uspjelo Ivanu Zaku. Za ovakav uspjeh može, naravno, zahvaliti svojim vjernim obožavateljima koji su se u internetsko doba ipak odlučili za kupnju albuma.

Jedan od najtraženijih domaćih izvođača Ivan Zak dobio je još jednu potvrdu za svoj rad. Za ''Bolju od najbolje'' nagrađen je zlatnom pločom. Drugim riječima, prodano je više od sedam tisuća primjeraka ovog albuma.

Pogledaj i ovo Antonija Šola (FOTO: Martina Cvek i Nenad Bravar) Koji blamovi! Otkrili svoje najneugodnije trenutke: "Šlic mi je bio otkopčan, doslovno su mi gaće virile"

Ivan Zak progovorio o koketiranju s folkom, gdje je nestao njegov tigar, a počastio nas je i premijerom

Upravo zahvaljujući publici, ime Ivana Zaka postalo je sinonim za sve dobre zabave u regiji. Prepoznali su njegovu strast kad je glazba u pitanju. 'Najteže je pronaći svoj stil. Svoj stil da pronađeš u današnje vrijeme da bude prepoznatljiv, čim krene tvoja pjesma prvi takt, dva ti da ljudi odmah prepoznaju, da to je taj pjevač', kaže Ivan.

A put do uspjeha je trnovit. Jer jednostavne formule za HIT - nema. 'Ja ne poznajem ni jednu osobu, koja nije prošla trnovit put do uspjeha. Meni nije žao, ni jednog dana ni jednog segmenta iz moje prošlosti, šta je teži put to bolje znaš cijeniti uspjeh', poručuje Zak.

I upravo je zato ova nagrada još slađa jer je Ivan Zak i autor svih svojih pjesama. A sudeći prema rekacijama obožavatelja, ovaj uspjeh mogao bi ponoviti, i to uskoro. Pogledajte prilog inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene