Obožavani Zak

Miljenik žena: 'Kad slušam neke svoje tekstove mislim 'šta sam ovo ja?'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivan Zak ima pravu vojsku obožavateljica, a neke ne propuštaju ni jedan njegov nastup pa su zbog pjevača spremne putovati stotine kilometara.

Naša ekipa je krenula na odvažan zadatak. Probili smo se u prve redove na koncertu Ivana Zaka u Biogradu, a obožavateljice smo pitali čime ih je osvojio Ivan Zak, smatraju li ga romantičnim, te kako bi voljele provesti vrijeme sa svojim idolom kad bi im se za to pružila prilika.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Čisto zadovoljstvo' Mlad, zgodan i popularan: Tko tu pretjeruje? Pogledajte VIDEO!

Čitatelji Dnevnik.hr-a odlučili da Ivan Zak ima najbolji ljetni hit: 'San je svakog muškarca da mu žena bude doma'

Da je uistinu miljenik publike potvrđuje i to što su naši čitatelji portala Dnevnik.hr glasovanjem upravo njegovu pjesmu 'Pretjerujem' proglasili hitom ljeta 2015. 'Pjesma je poprimila jedan malo drugačiji oblik, nego sto je na CD-u to su fanovi primijetili, u remixiranom izdanju sam je izbacio i to se pokazalo kao pun pogodak', zadovoljan je Zak pa će zato svojim obožavateljima prepustiti zadnju riječ i kad je u pitanju izbor idućeg singla za koji uskoro namjerava snimiti spot. 'Ja mislim da će to biti pjesma 'Ruže', to me često traže po nastupima', kaže Zak.

Obožavatelje osobito žene, Zak je osvojio pjesmama s dozom prave romantike iako za sebe kaže da nije naročito romantičan. 'Teško je to pokazat na van, ja bi rekao na prvu da nisam, kad slušam i sam neke tekstove mislim 'šta je ovo, šta sam ovo ja'?

A s obzirom da na njegovim koncertima velik dio publike čine i muškarci zamolili smo ga da s njima podjeli savjet kako da osvojiti  'bolju od najbolje'. 'Koji frajer nije poklonio ružu djevojci, napravio lijepu gestu... to je sasvim normalno, to se očekuje od frajera, frajer si tek tada kada si pažljiv', poručuje Zak a do tada i poslušajte njegov novi singl 'Ruže'. Pogledajte i cijeli prilog inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene