Ne i ona

Razbila predrasude: Žene nogometaša sjede doma i čekaju muža?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iva Leko: Užasavaju me predrasude o ženama nogometaša!

Nogometaš Jerko Leko i njegova supruga Iva prije šest mjeseci su po drugi put postali roditelji

Pogledaj i ovo Jerko Leko (FOTO: Instagram) 14 godina mlađa Ekskluzivno! Oglasio se Leko: Nogometaš progovorio o "vezi" sa studenticom

S nogometnom loptom u rukama, poput svojeg tate nogometaša Jerka Leke, i s osjećajem za poziranjem koji ima mama Iva, maleni Carlos napravio je prve modne korake:

'Mani se to jako zapravo svidjelo, iako sam protiv takvih nekih stvari, jako dobro se snašao moram priznat, već sam mislila što će to bit, ali bio je jako spontan', kaže Iva.

Ipak, Carlos, stariji sin Ive i Jerka, radije trči za loptom, zbog čega je ovaj bračni par odlučio upisati ga u nešto drugačiji vrtić:

'U park ne moramo ni ići, tobogani, apsolutno ga ništa ne zanima, samo lopta i igralište, tako da smo onda odabrali spotski vrtić, to je nešto novo što se otvorilo ove godine i on je u prvoj grupi.
Prvi put je krenuo sad sa dvije godine i 9 mjeseci, malo je bilo teško u početku, plakao je on, plakala sam i ja ali izgurali smo to, sad je super, napokon ide s osmjehom u vrtić', objasnila je Iva.

Iva Šarić je znala da udajom za Jerka dobiva i titulu ''žene nogometaša''. No i dalje je užasavaju predrasude koje s njom dolaze:

Supruga domaćeg nogometaša uživa u obiteljskom životu!

'Jako mi je ružno kada netko kaže žena nogometaša, zašto? zato što ide uz nekakav loš prizvuk, kao žena koja apsolutno ništa ne radi, sjedi doma i čeka svog muža koji zarađuje ne znam što, to je jako ružno. Ali ja sam se nekako naučila u ovih 7 godina koliko smo zajedno, a prije toga sam se bavila manekenstvom, pa su to još gore predrasude, tako da sam se naučila nositi s tim, jedno uho uđe, drugo izađe', priznaje.

O sebi će reći da je jednostavna zagrebačka djevojka. S prijateljicama na kavi poput ostalih majki najčešće razgovara o djeci. S godinama se, kaže, priviknula i na suprugova česta izbivanja iz doma:

Uz ulogu majke i supruge, Iva uspješno ispunjava i zadatke studentice. Planira završiti fakultet i zaposliti se:

'Ja sam iz familije koje je i ambiciozna i radišna, tako sam i odgajana na taj način, završila sam fakultet, djeli me jedan ispit i diplomski od diplome na specijalističkom studiju komunikacijskog menadžmenta, što me zapravo jako i zanima, i voljela bi jednog dana u budućnosti baviti se time', kaže.

Cijeli prilog pogledajte na In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene