Iva Leko

'Ispunjena sam u ulozi žene i majke'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iza Ive i Jerka Leke je deset mjeseci braka i više od godinu dana otkako se rodio njihov sinčić Carlos. O prvoj godini majčinstva, Carlosovim prvim riječima i koracima te životu u braku, Iva se povjerila upravo In Magazinu.

24-godišnja Iva i 33-godišnji Jerko Leko prije točno godinu i tri mjeseca postali su roditelji dječaka Carlosa.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

'Ja sam se ispunila kroz svoje dijete, kroz svoju ulogu i žene i majke, i meni je to zapravo ok, paše mi, u ovoj fazi mi to i odgovara', kaže Iva. Njihov dječačić tako je bez problema s pet mjeseci, sudjelovao u ceremoniji vjenčanja svojih roditelja.

Prva godina djetetova odrastanja sad je iza njih, a mlada mama kaže kako je sve čega se bojala još u trudnoći danas uspješno svladala. 'Prva riječ je bila tata, onda je bila baba, a tek onda je bila mama, ali govori, ima neki svoj jezik, ge, ge, ge', otkriva sretna mama.

>> Leko je pravi sretnik: Kakvu suprugu ima!

Sretnim slučajem, Jerko je taman u vrijeme prvih mjeseci Ivine trudnoće potpisao ugovor za zagrebački Dinamo, pa je dolaskom Carlosa na svijet, cijela obitelj češće na okupu. Uživaju i u svom vlastitom domu u elitom dijelu Zagreba, već uređenom za sve izazove koji su pred njihovim sinom. Kada Carlos napuni dvije godine, upisat će ga u vrtić, te konačno s diplomom ekonomskog fakulteta krenuti u potragu za poslom, a manekenska karijera mogla bi otići u zaborav.

'Tu i tamo nešto zaradiš i to je meni bilo ok, a sad da bi se sad vraćala u to, teško. Završila sam fakultet pa planiram da ću naći posao u struci', kaže Iva koja bi htjela imati još djece.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene