Ljubav je u zraku

Ispovijesti zaljubljenih domaćih zvijezda: Svi padaju na jedno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Domaća poznata lica otkrila su nam čime su ih osvojile njihove bolje polovice - i sigurno nije ono što ste prvo pomislili! ;)

Na popisu osobina kojima ni zvijezde ne mogu odoljeti su šarm, skromnost i suosjećanje, no humor je na posebnoj cijeni - to je stvar na koju svi očito padaju! Saznali smo i tko se od poznatih pomamio za partnerovim bogatstvom, tko je priznao da svoju suprugu jednostavno ne zaslužuje, ali i kojeg je pjevača supruga osvojila okrenuta leđima.

Pogledaj i ovo Hrvati za blagdane - 2 duh božića Toplina doma uz miris kolača ili atraktivna putovanja: Otkrivamo gdje će poznati Hrvati provesti blagdane!

Bili smo na snimanju Colonijinog spota za pjesmu 'Tragovi' - pogledajte video sa seta

'Prvi put kad sam je vidio bila mi je lipa i zgodna žena, a osvojila me je jednostavnošću, skromnošću. Humanitarac je veliki, a evo sada se pokazala i kao odlična supruga i majka', rekao je Jole.

Poznate Hrvatice biraju: Stariji ili mlađi muškarci?

Friško oženjen par, pjevačica grupe Colonia Indira i njezin osobni trener Miroslav, sada dijele i prezime Levak. Kad su se prvi put upoznali, oboje se pali na istu stvar – dobru šalu. 'Da je u biti jedan veliki šaljivac, mislim i zgodan je, nije loš, k tome pametan, jako radišan. Jedino što ne voli je nosit smeće, to me jako živcira. Ne voli usisavat, razbacuje stvari po stanu, to me malo odbilo', otkrila je Indira.

Slavonac Miroslav Škoro poznati je šaljivđija. Odvjetnica Kim Ann nije se trebala puno truditi da osvoji srce poznatog glazbenika jer ju je on vidio s leđa i odmah je znao da je ona prava. Dok je Mladena Grdovića supruga Brankica osvojila jednostavnošću. 'Pogodila se ta, kako bi rekao, intimnost ali ja mislim da je nisam zaslužio. Da je ona puno bolja od mene', priznaje Grdović.

U svijetu u kojem primat drže izgled i bogatstvo, lijepo je čuti kako i mlađe generacije ipak padaju na šarm i duhovitost. 'Volim kad me nasmijavaju. Ne volim mrtva puhala. Volim kad me nasmijava, kad mi je lijepo s tom osobom', ističe Lidija Bačić.

Budući da svi uz vrline imamo i pokoju manu, istražili smo i koje osobine karaktera naši sugovornici nikako ne bi mogli tolerirati u vezi. Neradnici, glasni, umišljeni i sebični – nisu dobrodošli. Pogledajte što su nam sve otkrile domaće zvijezde u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene