prava rijetkost

Intimna strana velikog Gibonnija kakvog nemamo prilike vidjeti često

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako njegove pjesme već desetljećima osvajaju vrhove top ljestvica, te je za svoj je rad primio bezbroj priznanja, Zlatan Stipišić Gibonni ostao je nevjerojatno skroman, a iznad svega - samozatajan.

Od dugokosog heavy metalaca do autora najljepših ljubavnih balada. Ovako bi se Gibonnijeva živopisna najjednostavnije karijera najjednostavnije mogla sažeti kroz jednu rečenicu.

Pogledaj i ovo Gibonni ''lipo publici, lipo nama''' Najveća imena splitske glazbene scene na jednom mjestu: Jole otkrio detalje provoda u Dubaiju, a Gibonni se prisjetio Olivera

Ne propustite: Deep Purple i Gibonni zajedno nastupaju u Zadru!

Kad je započinjao svoju glazbenu avanturu, koja traje gotovo tri desetljeća, uspjehu koji je ostvario nije se nadao. A Gibo se pred našom kamerom ipak ogolio. O supruzi Sanji koju, kako kaže, poznaje otkako zna za sebe, priča samo u superlativima. Ona mu je uvijek nepresušan izvor inspiracije, osobito kad je bila u posljednjoj trudnoći.

'Imaš tih nekih čudnovatih žena i čudnovatih beba koje to baš prosvijetli i proljepša, eto ja sam tada bio najsretniji', kaže Gibo kojemu je supruga najveća podrška, a zaslužna i za njegov stajling. Svojoj djeci nastoji usaditi vrijednosti kakve su njemu usadili njegovi roditelji, stoga o obitelji vrlo rijetko priča u medijima.

Pogledajte cijeli intrvju u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene