Zvijezda Dile

Lijepa Turkinja o Hrvatskoj: 'Osjećala sam se kao doma'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glavna uloga u trenutačno najpopularnijoj turskoj seriji DILA proslavila je 30-godišnju Hatice Sendil. Jeste li znali da je sa setu izgubila čak 10 kilograma?!

Zbog uloge emancipirane odvjetnice u seriji DILA, glumica Hatice Sendil naučila je jahati i napravila piercing u nosu.

Pogledaj i ovo showbuzz Nezamislivo... Sve su ljubavi teške, no oni su izabrali nemoguću!

Prekrasna Hatice posjetila biser Jadrana

'Kad sam počela snimati seriju imala sam problema s tjelesnom težinom. U dva i pol mjeseca izgubila sam deset kilograma i zategnula se', kaže ljepotica koja je na snimanju čak dva puta pala s konja, no na sreću nije bilo teških posljedica.

'Snimanje u šumi za njih je nešto novo. Drže ih u školama jahanja i istrčavaju u jahaonicama. Kada dođu u šumu, mogu se prepasti. Dvaput sam imala nezgodu, jedanput me konj i preskočio, ali to ništa ne mijenja. Normalno je da se jako prepadnete. Kad uspostavite komunikaciju, sve dobro krene', ispričala je Hatice.

U razgovoru s našom Ivanom Nanut prelijepa Turkinja otkrila nam je kako je vrlo tradicionalna - iako ima višegodišnjeg mladića, živi s roditeljima. Zajednički život sa zaručnikom planira tek nakon udaje.

Prošlo ljeto posjetila je i Dubrovnik koji ju je oduševio – baš kao i Jadransko more i domaća hrana. 'Vaši ljudi uistinu su sjajni, nevjerojatni su. Vrlo su ljubazni, osjećala sam se kao u Turskoj. Što je najvažnije, osjećala sam se sigurno što je fantastično', ispričala je glumica u intervjuu za inMagazin.

Lijepa glumica je prilično tradicionalna, te vjeruje u anđele. 'Kod kuće imam kolekciju anđela. U trenucima kad mi je teško, molim Boga i anđele da mi pomognu. To se uvijek dogodi', otkrila je Hatice.

Cijeli intervju sa zvijezdom Dile pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene