Ekskluzivno

INTERVJU Žena koja je zavela Bonda osvaja i kao prljavica bez šminke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na Azurnoj obali naša ekipa je razgovarala s prelijepom oskarovkom Rachel Weisz. Povod susreta sa suprugom Jamesa Bonda, Danielom Craigom, bio je njezin najnoviji film 'Jastog'.

U otvorenom razgovoru s našom novinarkom Rachel Weisz nam je otkrila kako dolazi do uloga, smatra li se zvijezdom te koja je tajna uspjeha njezina braka s Bondom, Jamesom Bondom.

Pogledaj i ovo showbuzz samozatajan par Trebalo je proći 16 godina da se upuste u ljubavnu vezu, a sve su iznenadili vjenčanjem i rođenjem kćerkice čije ime kriju

6. Pulski filmski festival je otvoren! Očekuje se 80 tisuća posjetitelja

Rachel je predstavila svoj novi film 'Jastog' u filmu glumi i Colin Farrell, a radnja se zbiva u distopijskom društvu budućnosti u kojem je zabranjeno biti samac. Samci, razvedeni i udovci imaju 45 dana da pronađu par, te ukoliko ne uspiju, pretvaraju ih u životinju po izboru. Film će svoju hrvatsku premijeru imati na ovogodišnjem Pulskom filmskom festivalu.

Oskarovka je našoj Ivani Nanut ispričala kako joj je bilo na setu ovog neobičnog filma gdje su svi glumci bili bez šminke, prljavih noktiju, kose i lica. 'Imali smo prljave nokte, lica, kosu... baš smo se zaprljali u šumi. Ovo je snimanje bilo baš drugačije, nisam mogla istraživali lik. Praktički bih došla i prepustila se', priča Rachel o novoj ulozi. Otkrila je i misli li za sebe da je uspjela kao glumica, gdje drži sve nagrade, te kako se osjeća kada o sebi čita tračeve koji nisu istiniti.

'Glumce zabrinjava to što ljudi vole brzo zaboraviti, morate stalno raditi. Nemam osjećaj da sam uspjela u smislu da sam spremna povući se', poručila je glumica hollywoodske A liste.

A koja je njezina tajna uspješne veze? Važno je imati suosjećanja i razumijevanja, poštovati tuđa ograničenja i nadati se da oni shvaćaju tvoja', kaže Rachel koja se prije 4 godine udala za Danijela Craiga. Pogledajte cijeli intervju u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene