Ekskluzivno

Kalinić vs. Srna: 'Da kamere to nisu snimile, nitko ništa ne bi govorio'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

27-godišnji napadač Dnipra i Hrvatske nogometne reprezentacije Nikola Kalinić samo je za inMagazin dao intervju u kojem je, osim o najboljoj sezoni u karijeri i sukobu s Darijem Srnom, progovorio i o svojem privatnom životu.

Iza Nikole Kalinića je najbolja sezona u karijeri! Njegov Dnipro se uspio plasirati u finale Eurolige, dok su u prvenstvu završili na trećem mjestu. A 27-godišnji napadač je u uspjeh svoje momčadi ugradio 12 prvenstvenih i 5 'europskih' pogodaka, čime je bio i najbolji strijelac kluba.

Pogledaj i ovo Annie Kilner (Foto: Instagram) Dugo mu je praštala Djevojka slavnog nogometaša otkrila mučne detalje njegove preljubničke afere: "To što je napravio ne mogu opisati"

Ivan Rakitić: 'Moja Raquel me iznenađuje iz dana u dan'

'Svi znamo da Hrvatska ima prave igrače, pogotovo prema naprijed, tako da čekam svoj angažman, trudit ću se i borit ću se dalje, da se u klubu nametnem izborniku pa ćemo vidjet', kaže talentirani Solinjanin koji je odlično svladao ruski jezik, a s klubom Dniprom je produžio ugovor do 2019.

Manekenka Iris Rajčić odselila zbog nogometaša Marka Livaja u Rusiju - Par je i zaručen?

A prije nešto više od mjesec dana, veliku pozornost hrvatskih i ukrajinskih medija izazvao je Kalinićev žestoki sukob s Darijom Srnom u polufinalu Ukrajinskog Kupa. 'Rezultat je bio na našoj strani i borili su se i oni i mi, tako da se to dešava. Da kamere to nisu snimile, nitko ništa ne bi govorio, ali one su baš uhvatile taj trenutak i malo je grubo izgledalo, ali ništa, poslije smo se čuli, sve je u redu i idemo dalje', kaže Nikola.

A kako se na život u Ukrajini priviknula njegova supruga Vanja? 'Već 4 godine smo tamo, tako da se privikneš i zadovoljna je. Ako sam ja zadovoljan, onda je i ona zadovoljna', kaže nogometaš. Središte njihova svijeta je jednoipolgodišnji sinčić Mateo.

Što nam je Nikola još otkrio pogledajte u prilogu inMagazina. 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene