Bol nakon štikli

'Nježne muške ruke su to probale ispravit ali nije bilo pomoći...

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Indira - prodavačica cipela? Da, da, dobro vidite! Darežljiva pjevačica Colonie nije samo prodavala, nego je svojim obožavateljima i poklanjala cipele iz kolekcije s njezinim potpisom.

Pjevačica grupe Colonia Indira Vladić okušala se u sasvim novoj profesiji. Na dva je sata postala prodavačica cipela. I to ne bilo kakvih, nego onih koje je sama dizajnirala i osmislila u suradnji s Planet obućom.

Pogledaj i ovo Medallion Iva Viljevac (Foto: Karmen Poznić) "Medallion" Slojevitost obilježava novu kolekciju vrhunskog nakita dizajnerice Ive Viljevac

Njezin prioritet su štikle, a rekord u toj kategoriji impresivan.

>> Indira novog dečka odvela na kobasice

'Štikle od jedno 16 centimetra, al to je bila prava bol. Kasnije su na redu voda, sol u vodi, nježne muške ruke su to probale ispravit ali nije bilo pomoći... petnajstica je onako, moram priznat, u njima mogu odradit koncert od 2 sata, ali evo moja kolekcija vam nudi nešto manje. Ipak sam razmišljala o ženama koje ne mogu podnositi bol kao ja. Tu je 10 cm, ovo je negdje 12, može se podnijeti', priča Indira.

Indiri i dečki iz Colonije nedavno su izbacili novi singl ''Anđele'', a u pripremi je i nova pjesma. Colonia će se uskoro ponovno otisnuti i preko Velike bare. Najavljuju mini turneju po Kanadi. A tamo se ne ide bez slavonskih specijaliteta. Pogledajte prilog inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene