Prekrasna glumica

'Veselim se konačno saznati koliko sam 'loša''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata manekenka Helena Šopar otkiva kako je to biti glumica i manekenka u isto vrijeme i zašto joj je New York najdraži grad!

Naša najuspješnija manekenka Helena Šopar osvaja svjetsko tržište prestižnim editorijalima i iza nje je jedna veoma uspješna godina. Surađivala je s brojnim svjetskim modnim imenima kao što su američki Marie Claire i Harper's Bazaar.

Pogledaj i ovo Helena Šopar (Foto: Instagram) Jedva se vide Najtraženija hrvatska manekenka u mikro gaćicama kakve nose samo najhrabrije

Iz 2013. godine najviše će pamtiti snimanje za američki magazin  Marie Claire koje se odvijalo u pustinji.

'Nakon operacije sam se osjećala super'

'To je bilo jedno od snimanja koje sam radila iz čistog gušta i tokom snimanja snimila sam kratki video koji su kasnije objavili na službenoj stranici magazina. Na to sam bila veoma ponosna', rekla je Šopar.

Iako je već svjetski poznata, zastane pred svakim svojim plakatom na koji naiđe.

'Na prvi tren se zbunim, zastanem i onda obavezno slikam pa pošaljem mami i sestri. Uvijek mi bude drago jer će to jednog dana biti velika uspomena', priznaje simpatična ljepotica.

 

Bliži se premijera njezinog novog filma 'In Between Engagements' koja će biti krajem siječnja u Americi.

'Veselim se da konačno dobijem sve one kritike koliko sam loša. Jako sam samokritična i uvijek mislim da mogu bolje', rekla je Helena.

U filmu je imala jednu od glavnih uloga i priznaje da je trema bila velika. Najviše se bojala da ne ispuni svoja i tuđa očekivanja.

'Mjesec dana sam samo učila scenarij, ubila sam se od posla, ali moram priznati da je to bilo najljepše razdoblje mog života', rekla je zavodljiva glumica.

U glumu se zaljubila još kao djevojčica. Oduvijek joj je bio sad otići u New York i baviti se glumom, a manekenstvo je bila lakša karta do ostvarenja snova. Iako voli New York, priznaje da se voli vratiti u Zagreb.

'New York sam prvi puta posjetila s 10 godina i već tada sam znala da želim ovdje živjeti. Tamo svatko ima priliku i svatko može pronaći svoj put. Zbog toga najviše volim taj grad', priznala je Helena.

Na pitanje tko joj je najljepši Hrvat nije joj bilo lako odgovoriti jer, kako kaže, ima previše zgodnih Hrvata. Zato je na pitanje tko joj je najzgodniji američki glumac odmah odgovorila: Johnny" Depp.

Prekrasna manekenka i glumica otkrila je i neke beauty trikove. Za ljepši izgled najvažnije je piti puno vode i dobro se naspavati. Helena također često koristi i peeling koji sama pripravlja, a sastoji se od palente i jogurta.

U 2014. Godini skromna glumica želi samo zdravlje i dražesno dodaje kako bi vrlo rado željela da se svima svidi njezina uloga u dugoiščekivanom filmu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene