Okupirali Omiš

GRDOVIĆ NAKON SKANDALA S BRANKICOM: 'Ne znam u čemu je problem!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Omiš su ponovno okupirali Mlečani. Osim gusara, Mlečana i mnogobrojnih gledatelja, povijesnoj bitci prisustvovao je i Mladen Grdović.

I ove godine Omiš su okupirali Mlečani, ali ne zadugo. Omiš se i ove godine pretvorio u pravi gusarski grad u kojemu su omiški gusari uspjeli pobijediti Mlečane.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

Malo manje od stotinu sudionika dočaralo je gledateljima prizor za pamćenje, a na mnogim mjestima mogle su se zateći replike suvenira iz 13. stoljaća.

Na povijesnoj bitci bio je i Mladen Grdović koji kaže kako je sreća ponovno u njihovom domu.

'Ja mislim da ljubav sve pobjeđuje. Ja ne znam u čemu je problem, kome to smeta. Branka je doma, kuha, normalno, opeglala me, obukla me ka puding', smije se pjevač.

I pjevač se uhvatio priče o bitci. Kaže kako je bio profesionalni kormilar. Tko zna, možda do sljedeće bitke, pjevač bude u glavnoj ulozi.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene