Neinvazivni zahvat

Ankica Dobrić - fantastičan izgled duguje KONCU!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ankica Dobrić godinama prakticira neinvazivne zahvate kojima uspješno briše godine s lica. Poznata 56-godišnja glumica nije mogla odoljeti ni najnovijem nekirurškom faceliftingu, kojem se podvrgnula pred našim kamerama.

Od vampirskih tretmana preko botoksa do lasera - u borbi s gravitacijom i prvim znakovima starenja ženama danas na raspolaganju stoji niz zahvata. Glumica Ankica Dobrić, jedna od najvećih pobornica tretmana pomlađivanja na našoj sceni, odlučila je isprobati najnoviji zahvat na tržištu - nekirurški facelifting koncima.

Pogledaj i ovo showbuzz ODLIČNA VIJEST Ankica Dobrić pobijedila je opaku bolest: "Izliječila se, moja prijateljica je jako dobro!"

'Radi se o takozvanim polilaktičnim nitima koje su biokompatibilne sa našim tkivom, potpuno neškodljive i postaju sastavnim dijelom našeg tkiva. Ti konci potiču regeneraciju kolagena kao osnovnog sastojka naše kože, koji se godinama gubi', objasnio je doktor Milan Milošević.

Dekolte kakav domaće ljepotice rijetko pokazuju

'Ja sam inače pobornik ovih najmanje invazivnih metoda, a ovo mi se čini najmanje invazivno, a ima rezultate, znači dobijem efekt liftinga. Malo sam smršavila pa mi je lagano lice otišlo prema dolje i mislim da ta jedna nit može sve riješiti', priznala je glumica.

Kako kaže, njezine unutarnje godine ne odgovaraju stvarnima. Iako se starosti ne boji, nuspojave joj nisu pretjerano drage.

'Ne bojim se, ali mi se ne sviđa da sam smežurana. Ma da, danas sam srela jednu bakicu koja je tako lijepo prirodno sva naborana i tako je zapravo lijepa, ali ja sam ipak glumica, moram ulagati u sebe, moram održavati neku svoju najljepšu stranu', iskrena je Ankica.

Što joj se dogodilo? Veljača šokirala svojim premršavim izgledom

Naravno, lice nije jedino koje traži pažnju. Svoje tijelo u 57. godini Ankica održava pilatesom i šetnjama Sljemenom, iako joj vježbanje ne pada uvijek lako.

Ipak, u svemu treba imati granicu, pa tako za Ankicu invazivni kirurški zahvati, kakvima se najčešće podvrgavaju hollywoodske zvijezde, nisu opcija.

'To ne bih nikada, npr. usne ili obraze, ne znam ni da li bih ikada išla na onaj pravi lifting da me baš reže, da mi mota glavu, to nikada ne bih', otkrila je Ankica.

Koje je još tajne mladenačkog izgleda otkrila, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene