Nakon 15 godina

Nekad teen zvijezda želi nove izazove na domaćoj sceni - Izgleda bolje nego ikad!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Trio iz hit showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato', Giuliano, Minea i Mario Petreković su proteklog vikenda iz grada pod Marjanom krenuli na zajedničku turneju diljem Lijepe naše. Svojim hitovima i šalama, popularna trojka je raspametila Splićane, priuštivši im nezaboravan provod.

Totalni raspašoj - najkraći je opis spektakularnog nastupa zvijezda showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Minee, Giuliana i Marija Petrekovića proteklog vikenda u Splitu. Do koncerta, na kojem ni iglica nije imala kamo pasti došlo je spontano, na nagovor Giulianova prijatelja, a ohrabreni nezaboravnom atmosferom u gradu pod Marjanom, kreću i na zajedničku turneju.

Pogledaj i ovo Minea i Antonija Šola Pronađi razliku! Evo kako je Antonija Šola utjelovila našu pjevačicu i voditeljicu u hit-showu, ni ona sama nije vjerovala što vidi: ''Minea bolja od Minee!''

Minea nikad provokativnija kao Cher – bolja i od originala!

Bio je ovo prvi splitski Minein koncert nakon čak 15 godina, a publika ju je dočekala s oduševljenjem. Hit show Nove TV, dao je jak vjetar u leđa nekadašnjoj velikoj teen zvijezdi. ''Ne bi imalo smisla da nakon i ovog showa i cijele te lijepe priče, stanem i opet se nekako povučem. Sad želim, imam energiju, imam snagu, želim nove pjesme', poručila je Minea.

37-godišnjakinja Zagrepčanka obasuta je komplimentima da izgleda bolje nego ikad, što zahvaljuje vježbanju, trčanju i zdravoj prehrani. 'Ja sam sklona onako vrlo lako nakupiti kilice i jednostavno sam rekla puno mi je lakše skinit jednu-dvije, nego 10, tako da pazim', kaže pjevačica.

Poput većine poznatih, i simpatična plavuša se ovih dana vratila sa skijanja. A Minei cvjetaju ruže i na ljubavnom planu jer je već tri godine u sretnoj vezi s bivšim nogometašem Slađanom Ašaninom.

Pogledjate cijelu priču u prilogu inMagazina. 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene