Ekskluzivno

Srpski tabloidi poručili joj da nije dobrodošla: Evo što kaže Doris Dragović!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dio srbijanskih medija koncerte Doris Dragović u Beogradu i Novom Sadu unaprijed je proglasio debaklima. Tamošnji tabloidi su joj poručili kako nije dobrodošla i kako nema potporu srbijanskih kolega.

Napadali su je zbog njezine navodne izjave kako nikad neće nastupati u Srbiji, što je mnogo puta demantirala. Doris Dragović je ekskluzivno za inMagazin progovorila o dojmovima s beogradskog koncerta i kampanji koju je protiv nje vodio dio medija.

Pogledaj i ovo Doris Dragović Ovog kolovoza! Najveća hrvatska glazbena diva stiže na najljepšu pozornicu u Hrvatskoj, ulaznice su već u prodaji

Ilma Karahmet nastupila s Doris Dragović

'Nemam potrebu objasniti to. Živim tako da se ne osvrćem na nešto ružno, nije zlo brojnije ni jače, samo je bučnije. Nekako uvijek isti donose poruke ljutnje i bijesa naspram nečijeg uspjeha', ističe naša poznata pjevačica. 

Doris je otkrila i kako je veliku podršku dobila od Severine, Lepe Brene, Jelena Karleuše, ... kao i mnogih drugih izvođačica, a koncert u Beogradu prošao je sjajno. 'To je bilo nešto pre, predivno. To je bilo jedno prekrasno iskustvo. Jedan susret s ljudima koji su nekako direktno u srce odašiljali i gađali to moje srce s ljubavlju', ispričala je Doris nakon nastupa u Srbiji.

A kome je posvetila pjesmu 'Jedini' za Valentinovo? Naravno, svojem suprugu. Pogledajte intervju u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene