Kakav otac, takav sin

VIDEO Ekskluzivne fotografije domaćeg glumca iz 80-ih!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jan Kerekeš sa svojim je bendom već postigao inozemni uspjeh, dok se njegov tata Ljubomir prisjetio svoje glazbene karijere u 80-ima.

Iako je gluma težak posao, Ljubomir Kerekeš kaže kako mu je drago što je i njegov sin krenuo tim putem. Odrastati s ocem poznatim glumcem i naslijediti ga u istom poslu, za Jana je bila i prednost i mana.

Pogledaj i ovo Jan i Ljubomir Kerekeš "Znači, ovo je vrh!" Pogledajte fotke naših glumaca koje su u kratkom vremenu postale hit: "Muškarci klečali i molili da uspije"

Propali 'znanstvenik' Ljubomir Kerekeš pokušao 'otrovati' varaždinski bend Cold Snap - pogledajte novi spot!

'Nađe se ljudi koji kažu - joj super, gledala sam ti tatu, a nađu se i oni koji kažu: 'Gle, od Kerekeša mali, to se proteže i danas'. Najgora stvar mi je kad mi netko kaže ti si tako sličan svome tati. Ja onda kažem kako onda nije poštar u pitanju', šali se Jan.

Osim glume, veže ih i glazba, kojom se Jan paralelno bavi, a koja je nekada bila i očeva zanimacija. 'Autoput' je bio bend preteča heavy metala na ovim prostorima. Hvalio ih je čak i pokojni glazbeni kritičar Darko Glavan, no nedostajalo im je novca.

Što slavni glumci kažu na svoje glazbene karijere, kao i ekskluzivne fotografije iz 80-ih, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene