Ekskluzivno za inMagazin

Razgovor sa slavnom Kate Winslet: 'Hvala Bogu na oblinama'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ekipa IN magazina ekskluzivno je razgovarala s oskarovkom Kate Winslet, a slavna je glumica Ivanin Nanut otkrila detalje iz privatnog života

Ekipa IN magazina ekskluzivno je razgovarala s oskarovkom Kate Winslet, koja je promovirala svoj novi film o računalnom geniju Steveu Jobsu. Ova 40-godišnja zaposlena glumica i majka troje djece našoj je Ivani Nanut otkrila s kim u obitelji najčešće vježba svoje uloge, zašto je slava nije promijenila te koji je učinak kada kćeri svakoga dana govori da izgleda fantastično!

Pogledaj i ovo Kate Winslet u ''Titaniku'' Nije bio spreman! Jedna od najstrastvenijih scena u povijesti nagnala je Kate Winslet na neočekivan potez prije snimanja, koji je iznenadio DiCaprija!

Kate i Leonardo i danas su najbolji prijatelji, a Titanic je još uvijek, 18 godina kasnije, drugi na listi najgledanijih filmova ikad. Kate je u međuvremenu osvojila Oscara, Emmy, Zlatne globuse, Grammy i još nekih 70ak nagrada.

Jedna od najtalentiranijih glumica svoje generacije slobodna je duha, majka troje djece koja zna što hoće i kako do toga doći!

'Dolazim iz obitelji glumaca koji nisu bili uspješni kao ja i zato sam odmalena naučila koliki trud treba uložiti. Stalo bih to viđala kod drugih članova obitelji, pogotovo oca. Imala sam normalno djetinjstvo, moji nisu bili imućni, dapače. Djetinjstvo nas često prati do kraja života. Mislim da je moj odgoj zaslužan za to što sam normalna i znam cijeniti obitelj', kaže Kate.

Na filmu je vrhunska glumica, no sebe ne smatra filmskom zvijezdom

U svom posljednjem filmu Steve Jobs snimljenom prema istoimenoj biografiji slavnog kompjuterskog genija, ona glumi njegovu najbližu suradnicu i prijateljicu Joanu Hofman.

Nakon što se fotografirala bez šminke s perikom i velikim naočalama te fotografiju poslala na mobitel producentu filma, uloga je bila njezina. Novinarka Ivana Nanut upitala je slavnu glumicu bi li u stvarnome životu mogla biti prijateljica Jobsu?

'Ne možemo znati, nismo ga upoznali, ne znamo kakav je bio. No sigurno nije bilo isto raditi za njega i biti mu prijatelj ili rod', rekla je Kate.

Ovoga mjeseca Kate je navršila okruglih 40.

Glumica ima troje djece s tri različita oca. S redateljima Jimom Threapletonom ima 14godisnju Miu, a Samom Mendesom, Joa. Prije tri godine udala se za Neda Rocknrolla, ujaka poduzetnika Richarda Bransona, s kojim također ima sina.

Sa svojim 11-godišnjim sinom ste vježbali tekst za ulogu u posljednjem filmu.

'Sve molim da mi pomognu. 15-godišnja kći Mia i muž Ned oboje su disleksični i za njih je čitanje naglas veliki izazov. Sin Joe nije disleksičan i najbolji je za vježbanje zato što tečnije čita.

Za svoju obitelj Kate kaže da žive poput nomada jer svugdje idu zajedno, bilo da snima ili ne. Iako kaže kako joj je najveća mana kašnjenje, kad je posao u pitanju pretvara se u pravu štrebericu. I dan danas ju uhvati panika kada dobije novu ulogu.

Što se pak odgoja tiče, Kate je mama kakvu samo možete poželjeti.

U razgovoru je spomenula da često stane pred ogledalo zajedno sa kćeri i kaže: 'Hvala Bogu na oblinama'.

'Moram vam reći to zaista pali. Prije dva dana, večer prije škole pitala sam je što će odjenuti. Ne nose uniforme i bio joj je rođendan. Odgovorila je: Mama, uvijek izgledam fantastično. Pomislila sam: 'kad imaju 15, to je nešto što želite čuti'. Sjajno se osjeća u svojoj koži, rekla je Kate.

Kate kaže kako je život prekratak da biste imali ego! S obzirom da joj već godinama ruže cvatu u privatnom i poslovnom smislu, bice da je itekako u pravu.

Cijelu priču pogledajte u IN magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene