predsjednici na meti

Povratak nakon 12 godina: Šajeta opet na sceni - prisilno se smirio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dražen Turina, poznatiji kao Šajeta, vratio se na glazbenu scenu. Nakon 12 godina autorske pauze, novom pjesmom '''Žena, majka, predsjednik'' nastavio je svoj predsjednički opus.

Pjesmu ''Party za ekipu'' koja govori o bivšem predsjedniku Stipi Mesiću, i dan danas rado zavrtimo na cd playeru. A nakon gotovo 12 godina stanke, iz radionice istarskog kantautora Dražena Turine, odnosno Šajete, nedavno je izašla nova pjesma.

Pogledaj i ovo Mate Bulić - 1 "Puno je vremena prošlo" Mate Bulić priredio pravo veselje svojim fanovima: ''Poželio sam im zahvaliti što su molili za mene kad mi je bilo teško''

'S obzirom da ja imam već imam niz pjesama o predsjednicima. Uvijek su neke reference, imali smo sa Franjom Tudmanom i Titom i mandarinima i Brijunima, sad idemo dalje', rekao je Šajeta. ''Žena, majka, predsjednik'' nastavak je Sajetina predsjedničkog opusa. U svom prepoznatljivom satiričnom stilu opjevao je tako bivšeg predsjednika Ivu Josipovica i novoizabranu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović. 

Nova pjesma i spot Ane Rucner 'Habanera': 'Osobno sam očarana ovim gradićem'

Sam Stjepan Mesić odobrio je njegov tekst 'Party za ekipu' prije izlaska. Sa Kolindom, osim rodne Rijeke ima jos ponešto zajedničko. 'Puno priča o toj čakavštini, a s Grobnika dolazi, ne čujem tu čakavštinu u njezinom govoru, a ona ne govori kao i mi, ali možemo reć da je iz naše županije pa je već to velika stvar', rekao je Dražen.

No štošta se drugo promijenilo u njegovu životu - oženio se, postao otac i, kako kaže, prisilno se smirio. Iako kao mladić nikada nije previše razmisljao o obiteljskom životu, kada je upoznao sadašnju suprugu Natašu, shvatio je da se u tome želi ''okušati''. Prije 6 godina postao je otac dječaka kojem su ime dali Zvane.

Kako se snašao u ulozi oca pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene